Arată aşa, dar a fost părăsită de soţ dintr-un motiv incredibil. Cum s-a "răzbunat" femeia

Aceasta este povestea americancei Riona Kelly, în vârstă de 37 de ani. În urma unui accident, femeia a rămas paralizată de la mijloc în jos. La doar 5 zile distanţă de la acest episod, bruneta a fost părăsită de soţ. Viaţa ei era distrusă. Internată în spital, cu 4 copii de crescut, Riona nu se putea mişca şi doar prietenii şi staff-ul medical i-au fost aproape. Galeria Foto.Femeia a mărturisit că în acele clipe s-a gândit chiar că nu vrea să mai trăiască, dar a luptat. În ciuda predicţiilor medicilor, care erau sceptici că pacienta lor va mai putea merge vreodată, Riona s-a dedicat cu seriozitate perioadei de recuperare şi exerciţiilor fizice. În acest proces, l-a cunoscut pe Keith Mason, antrenorul personal.

Cei doi s-au îndrăgostit şi s-au căsătorit. În plus, recuperarea fizică a femeii a mers atât de bine, încât ea a început, uşor-uşor, să meargă din nou şi chiar să urce scările. Riona şi-a refăcut viaţa, iar asta a fost cea mai bună "răzbunare" pentru soţul care a părăsit-o.

Cât de frumoasă este Riona Kelly, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?