FEMEIA muşcată de câini în Parcul Obor a fost IDENTIFICATĂ. Care e CAUZA reală a MORŢII

 
Femeia muşcată de câini avea 47 de ani şi era din Moldova
Femeia muşcată de câini avea 47 de ani şi era din Moldova

În documentele criminaliştilor şi legiştilor, femeia sfâşiată de câini într-un părculeţ aflat la câteva sute de metri de impozanta şi moderna clădire a Primăriei Sectorului 2, a fost înregistrată ca... necunoscută, scrie ziarulring.ro Evident, s-au făcut tot felul de verificări atât judiciare (în bazele de date), cât şi investigative (prin audieri de martori: toţi boschetarii din zonă, pieţari şi precupeţe din Obor, gardieni, vecini din cartier). Până la urmă, cei de la INML s-au trezit cu o rudă din nordul Moldovei care a identificat-o pe biata femeie. ”A venit o rudă la INML şi a identificat-o. E din Suceava. Se numeşte Vasiuţa Voicu şi este născută în 1967. Deci avea 47 de ani. Măcar aici a fost aproximată corect vârsta”, ne-a declarat o sursă din anchetă, demnă de încredere.

Cauza morţii... asfixie mecanică


Este evident că femeia a fost muşcată în timp ce era în viaţă, dar nu este demonstrat că femeia a avut un şoc algic (de durere) sau hemoragic care să-i fi produs moartea. Pe certificatul medico-legal (”certificatul medical constatator al decesului”) s-a trecut, la rubrica afecţiune morbidă, ”axfixie mecanică - aspirant gastric traheo-bronşic”, iar la cauză s-a trecut ”intoxicaţie etilică”. Asta nu înseamnă că raportul medico-legal, un document mult mai complex, care se va emite în urma analizelor şi investigaţiilor medico-legale, va spune, cuvânt cu cuvânt, acelaşi lucru. Dar nici nu poate să se depărteze foarte mult de acest document oficial: constatator al decesului!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
15 Sep 23:58
Cauza reala o stie toata lumea , a fost omorit de haitele de maidanezi tolerate in libertate .
Răspunde
7 -4
Bianca
07 Apr 13:40
O singura intrebare.. ca si ziaristi nu ar fi trebuit sa fiti impartiali si sa relatati faptele fara a emite concluzii indiferent de parerea personala? Banuiesc ca etica profesionala in cazul jurnalismului in Romania este lasata deoparte sau cel putin asa demonstrati prin articole de acest gen. Chiar mi-as dori un raspuns.
Răspunde
16 -3
liviu
07 Apr 12:12
probabil femeia a sarit la caini sa-i muste
Răspunde
25 -3
AlexXE
07 Apr 12:08
Am inteles, deci in concluzie: daca in Bucuresti moare un om al strazii sau altcineva in conditia ca nu este gasit imediat cadavrul, nu e nici o problema daca se mai hranesc si maidanezii un pic din el, ca asa e crestineste sau normal sa se intample dupa uneia. Sau daca un copil scapa de sub controlul parintelui sau a tutorelui si se pierde la o distanta de mai mult de 100 de metri, asta e, poate fi sfasiat de o haita de caini, doar asa isi imagineaza cineva o jungla "civilizata".
Răspunde
24 -6
Ovidiu Buzila
07 Apr 12:05
Acuma sa sara toti "iubitorii" de javre cu zeci de comentarii!

Alcool-ul e de vina ca erau caini in parc!
Nu mai poti nici sa mori fara sa te faca bucatele javrele.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?