Socrii au intrat peste noră în dormitor. Femeia era goală şi...

 

O întâmplare amuzantă, dar, în acelaşi timp, şi gravă vine din Peru. O femeie de 27 de ani locuia împreună cu soţul ei în aceeaşi casă cu socrii. Într-o zi, pe când credea că n-o poate deranja nimeni, tânăra şi-a adus amantul acasă. Cei doi au întreţinut relaţii sexuale chiar în patul matrimonial. Din păcate pentru femeie, socrii s-au întors mai devreme de la ţară.

Bătrânii au auzit sunete ciudate din dormitor şi, ştiind că fiul lor este plecat din ţară, au mers direct în camera respectivă. Au deschis uşa şi au văzut-o pe noră în "acţiune" cu amantul. Iadul s-a dezlănţuit.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Camila Rodela
21 Aug 20:55
Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?