Femeia de serviciu care îi făcea pedichiura șefului, primele declarații: ”Da, eu eram”

 

Conducerea Primăriei Târgu-Jiu a cerut o notă explicativă șefului Direcției Publice de Patrimoniu, după ce în presa locală a apărut o fotografie în care o femeie de serviciu pare că îi face pedichiura la birou. Șeful Direcției respective, Marian Rotaru, a susținut că, în imaginile surprinse, i se punea o fașă cu gheață, pentru ca avea o luxație la picior, însă femeia a confirmat, pentru Mediafax, că îi facea de fapt pedichiura. „Da, eu eram! Îi făceam o pedichiură! Este adevărul adevărului!", a declarat aceasta.Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a declarat, miercuri, că i-a cerut o notă explicativă lui Marian Rotaru, șeful Direcției Publice de Patrimoniu, după apariția unei fotografii în care pare că o subordonată îi face pedichiura.

„Cer o notă explicativă, pentru ca eu, din imagini și din declarații, să știu exact când s-a produs, cum s-a produs. Până la urmă e vorba de imaginea instituției, imaginea unui funcționar din cadrul Primăriei și o să cer o notă explicativă, indiferent de perioada în care s-a produs. Dânsul trebuie să ne dea toate detaliile, pentru că, din toate imaginile, clar se vede doar o singură persoană, mă refer la domnul director Rotaru. Dânsul, în nota explicativă, trebuie să ne dea detalii legate de tot ceea ce s-a produs acolo. Așa se procedează. Este director în funcție. Era exact atunci când a fost angajat, pentru că, din ce spune dânsul, evenimentul s-a produs la câteva zile, la maxim o lună după ce a fost angajat de către administrația PSD în funcția de director”, a declarat pentru Mediafax primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

De cealaltă parte, directorul Marian Rotaru a prezentat o altă variantă. El spune că a avut o luxație la un picior, în urmă cu peste 2 ani. „Mi-a pus o fașă și aveam un lighean cu gheață, că nu puteam să merg. Aste e toată chestia. Nu îmi face mie nimeni nici părul, nici unghiile, că nu am ajuns să fiu în halul acesta. Și cine să îmi facă? Femeia de serviciu? Mi-a pus o fașă cu gheață, nu e nici cea mai mică problemă. Am avut o luxație la piciorul drept și mi-a pus o fașă la el, în rest nu e nicio problemă. Mi-am pus un lighean cu apă, cu gheață, că nu puteam să mai merg în picior. În august-septembrie, acum doi ani”, a spus Marian Rotaru.

Femeia de serviciu fotografiată în timp ce îi face pedichiura la birou şefului Direcţiei Publice de Patrimoniu, instituție subordonată Primăriei Târgu-Jiu, a declarat miercuri seară, pentru Mediafax, că poza este adevărată”.

„Da, eu eram! Îi făceam o pedichiură! Este adevărul adevărului!", a declarat aceasta.

Femeia infirmă, astfel, varianta directorului Marian Rotaru, care a prezentat o altă variantă, spunând că a avut o luxaţie la un picior și a afirmat, în plus, că fotografia a fost făcută în urmă cu doi ani.

„Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în așa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu și a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o fașă, dar nu e adevărat! Îi faceam o pedichiură. M-a rugat și în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu știu... Eu, care am și niște probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii și eu nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani", a mai precizat pentru Mediafax femeia din Târgu-Jiu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?