FEMEIA care susţine că e URMAŞA Fecioarei Maria. Cum a descoperit că e VERIŞOARA sa

 
Mary Beth Webb susţine că e verişoară de gradul al 65-lea cu Fecioara Maria
Mary Beth Webb susţine că e verişoară de gradul al 65-lea cu Fecioara Maria

O femeie din Statele Unite susţine că şi-a descoperit, recent, legătura de rudenie cu Fecioara Maria, mama lui Iisus.

Pentru Mary Beth Webb descoperirea arborelui său genealogic a început atunci când, în 1999, fratele său a descoperit că suferă de cancer şi i s-au mai dat doar şase luni de viaţă. După moartea acestuia, ea şi o verişoară mediu au început să comunice cu fratele dispărut şi cu părinţii săi. Femeia susţine că mediumul i-a oferit detalii despre fratele şi părinţii săi pe care numai aceştia le-ar fi putut cunoaşte.

Femeia a vrut să afle mai multe despre legătura sa de rudenie cu Fecioara Maria în 2010, când a consultat un site popular de genealogie, ancestry.com, de unde a aflat că ce îi spuseseră fratele şi părinţii săi la şedinţele de spiritism se confirmă, scrie mysteriousuniverse.org.


Mary Beth Webb a descoperit că are legături de rudenie cu Sfântul Iosif din Arimatreea, cel care l-a îngropat pe Iisus, împreună cu Nicodim şi că ar fi unchiul din partea tatălui al Fecioarei Maria. Astfel, conform site-ului de genealogie, Webb este stră-strănepoata de gradul al 64-lea a lui Iosif, asta însemnând că este verişoară de gradul al 65-lea cu Fecioara Maria.

Femeia susţine că este urmaşa Fecioarei Maria şi plănuieşte să lanseze o carte, în timp ce reprezentanţii site-ului de genealogie susţin că, cel mai probabil, Webb a greşit la realizarea arborelui.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?