Fată sau băiat? Sexul copilului tău după un calendar chinezesc străvechi

 
Fată sau băiat? Sexul copilului tău după un calendar chinezesc străvechi
Fată sau băiat? Sexul copilului tău după un calendar chinezesc străvechi
Fată sau băiat? Sexul copilului tău după un calendar chinezesc străvechi Fată sau băiat? Sexul copilului tău după un calendar chinezesc străvechi

Specialiștii susțin că există un calendar chinezesc care dezvăluie sexul viitorului copil, în funcție de luna și vârsta la care este conceput.Site-urile în limba engleză dedicate mamelor sau viitoarelor mămici dezbat intens problema, cu atât mai mult cât multe dintre cele care l-au testat au avut rezultate pozitive.

Calendarul chinezesc de indicare a sexului copilului se bazează pe luna și vârstă femeii în momentul concepției.

Astfel, dacă e o sarcină la vârsta de 21 de ani, apărută în luna mai, va rezulta cel mai probabil cu o fetiță, o concepție la 29 de ani, în luna august, va fi urmată de un băiat.

Oamenii de știință sunt puși în dificultate și în zilele noastre de bizarul calendar chinezesc, nereușind să-i pună o etichetă de "corect" sau de "incorect" nici după șapte secole de la descoperirea lui, scrie girly.ro.

VEZI CALENDARUL ÎN GALERIA FOTO

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?