Farmece cu ARGINT VIU. Fii atent la aceste două simptome!

 
Cum îţi dau seamă că ţi s-au făcut vrăji cu argintul viu
Cum îţi dau seamă că ţi s-au făcut vrăji cu argintul viu

Farmece cu argint viu. Argintul viu este o practică veche, despre care se spune că aduce răul. Vezi cum știi dacă ți s-au făcut astfel de vrăji.Farmece cu argint viu. În popor, se spune că argintul viu poate fi luat prin două moduri: fie ți-se pune în farfuria cu mâncare ori paharul cu apă, fie îl atingi sau calci în el.

Cel care este fermecat cu argint viu suferă de boală și este copleșit de necazuri. Se mai spune că odată trimis spre cineva, argintul viu nu mai poate fi scos din trupul celui vrăjit.

Argintul viu dă simptome fizice îngrozitoare. Dacă ți s-au făcut astfel de vrăji, vei simți dureri puternice în tot corpul, asemănătoare unor cârcei, scrie unica.ro.

Farmece cu argint viu. Unii oameni povestesc că nu mai puteau merge de durere. Mâncărimile de piele și eczemele sunt un alt semn că ai mercur în organism. O altă metodă presupune să înfigi un cuțit descântat în grinda ușii, spunând numele celui afectat de vrajă. Dacă din lemn curge apă ori dacă scoți cuțit

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?