Fără precedent în România. Protecția Consumatorului cere închiderea unui hipermarket

 
Amenzi date comercianților din Constanța Amenzi date comercianților din Constanța

Autoritățile de la Constanța au propus închiderea temporară a magazinului Profi din Eforie Nord, scrie Realitateadeconstanta.net.În urma unui control al inspectorilor de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, care a vizat magazinele de tip băcănie cât și marii retaileri în Eforie Nord, Eforie Sud și Techirghiol au fost date multe amenzi.

O premiera o constituie propunerea de inchidere a unui hypermarket pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an.
Au fost oprite temporar de la prestarea de servicii mai multe magazine, printre care si magazinul Profi din Eforie Nord.

Acesta a fost sanctionat cu suma de 65000 lei, oprirea temporara a linei Gastro pentru abateri repetate, pentru practici comerciale incorecte si propunere de inchidere de la 6 luni la un an fiind o premiera cand se solicita inchiderea unui supermarket.

”Dacă pentru marii retaileri, exigențele sunt mari, raportate la cantitatea de produse pe care aceștia le comercializează, operatorii economici de cartieri ar trebui să știe că, măcar curățenia, ar trebui făcută așa cum ar face-o pentru domniile lor, acasă”, a declarat Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Vrincean Mihai
16 Oct 19:04
Numai lucruri rele despre Profi în toate județele tarii!
Răspunde
0 0
STANCIU
16 Oct 18:23
De reteau PIC, a d-lui PANESCCU ati uitat? Era o concurenta reala pt firmele straine! Dar a trebuit anihilata, si evident s-au gasit motive!
Răspunde
0 0
Popa Ioan
16 Oct 18:21
Macar de le-ar ține Dumnezeu naravul!
Răspunde
0 0
Mihaitza
16 Oct 18:18
Magazinasul ala de cartier este "hipermarket" pentru voi?? Bree,lasati mentalitatea de sateni! Hipermarket este ceva muuult mai mare!! Halal!
Răspunde
0 0
Vlad
16 Oct 18:47
Corect
0 0
Gheorghe
16 Oct 20:13
9 Denumirea si-au dat-o singuri, tarane. Probabil ar fi fost mai mare intr-o localitate pe masura. Insa indiferent ce ar fi odata ce are sefi sibangajati romani se vede ...
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?