„Fără penali în funcții publice” USR vrea să schimbe Constituţia, Liiceanu şi Şora printre semnatari

Fara penali in functii publice
Fara penali in functii publice

Luni a fost autentificat la notariat Grupul de inițiativă al campaniei "Fără penali în funcții publice", care îşi propune să strângă jumătate de milion de semnături pentru modificarea Constituţiei.Preşedintele USR Dan Barna a confirmat, luni dimineaţă, că a fost înregistrat la notar Comitetul de inițiativă al campaniei „Fără Penali în funcții publice".

"Însă, înainte de a începe strângerea de semnături mai avem nevoie de aviz se la Consiliul Legislativ și de publicarea proiectului în Monitorul Oficial", a spus Barna.

Printre intelectualii care s-au alăturat ini'iativei se află Mihai Șora, Gabriel Liiceanu sau Dan Grigore.

"Mecanismul inițiativei cetățenești "Fără penali în funcții publice" s-a pus în mișcare. Astăzi s-a constituit oficial Comitetului de inițiativă a proiectului. Avem la dispoziție 6 luni să strângem peste 600.000 de semnături. Până acum doar i-am încetinit. Acum îi oprim.

Suntem onorați că s-au alăturat comitetului de inițiativă, intre alții, Mihai Șora, Gabriel Liiceanu, Valeriu Nicolae și Dan Grigore", a scris Cristian Ghinea pe pagina sa de Facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?