Familia Regală: Stela Popescu, strălucită reprezentantă a teatrului de revistă

Familia Regală deplânge "cu mare tristețe" trecerea la cele veșnice a marii actrițe Stela Popescu, afirmând că aceasta este o strălucită reprezentantă a teatrului de revistă, demnă urmașă a lui Constantin Tănase."Familia Regală a României a aflat cu mare tristețe de trecerea la cele veșnice a marii actrițe Stela Popescu. Strălucită reprezentantă a teatrului de revistă, demnă urmașă a lui Constantin Tănase, Stela Popescu s-a născut la 21 decembrie 1935 în orașul Orhei din Regatul României. A avut o carieră de aproape șase decenii în teatru, film, radio și televiziune. A fost una dintre cele mai iubite artiste ale scenei românești", se arată într-o postare pe site-ul romaniaregala.ro.

În postare, intitulată "Stela Popescu, In Memoriam", se reamintește că regele Mihai i-a conferit îndrăgitei actrițe, în anul 2013, prin intermediul principesei Margareta, Decorația Regală Nihil Sine Deo, conform Agerpres.

"În seara de 3 septembrie 2013, la Castelul Peleș, Majestatea Sa Regele i-a conferit Stelei Popescu, prin intermediul Principesei Moștenitoare Margareta, Decorația Regală Nihil Sine Deo, 'pentru întreaga sa carieră în teatru, televiziune, cinematografie și teatru radiofonic, prin care a adus bucurie, speranță, dragoste și căldură în casele românilor; pentru demnitatea și profesionalismul ei, pentru pasiunea pentru artă și pentru oameni; pentru poziția și inițiativele sale publice, prin care încearcă să aducă alinare și bucurie celor mai defavorizați dintre români; pentru că reprezintă un simbol al culturii contemporane românești, cu valențe universale, fiind cea mai mare artistă română de revistă a tuturor timpurilor; pentru susținerea publică a valorilor și principiilor Dinastiei Naționale", mai informează romaniaregala.ro.

Actrița Stela Popescu, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită decedată joi, la domiciliul său.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?