Familia Regală a ajuns la Alba Iulia cu Trenul Regal

 
Familia Regala
Familia Regala

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române şi Alteţa Sa Regală Principele Radu au sosit la Alba Iulia cu Trenul Regal, transmite Realitatea de Alba.Principesa Margareta, Custodele Coroanei, şi principele Radu au fost primii care au coborât din Trenul Regal. Ei au fost aplaudaţi, iar din boxe a răsunat Imnul Naţional al României şi Imnul Regal.

Oamenii au venit cu drapele tricolore şi ale monarhiei şi au scandat "România este Monarhia".

Familia Regală a fost întâmpinată în Gara din Alba Iulia de autorităţile locale şi de locuitori ai municipiului Marii Uniri.

ASR Principesa Elena şi soţul ei, ES dl Alexander Nixon, ASR Principesa Sofia şi ASR Principesa Maria va participa alături de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române şi Alteţa Sa Regală Principele Radu la ora 15.30, la ceremonia militară din Bulevardul 1 Decembrie 1918.

Trenul Regal a fost remorcat de locomotiva cu abur Pacific 231.065.

Ea a fost fabricată în anul 1922 la Uzinele Henschel din Germania și a avut numărul de fabricație 18999.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?