Familia i-a aruncat cenușa în mare. Două luni mai târziu, ceva de necrezut s-a întâmplat

Familia unui bărbat alcoolic l-a plâns timp de zile întregi când poliția a anunțat că a murit, după care au decis să-l incinereze și să organizeze o slubjă de înmormântare. Bărbatul fugise de la centrul de îngrijire în care era internat, cerșea pe străzi pentru bani de alcool și bea foarte mult. Într-o zi, polițiștii i-au găsit cadarvul în zona în care acesta obișnuia să doarmă și au chemat un membru al familiei spentru a-i recunoaște cadavrul, conform mirror.co.uk. 

Trupul neînsuflețit era desfigurat de răni, astfel că ruda bărbatului nu l-a putut recunoaște, însă a semnat actele pentru ca acesta să fie adus acasă, apoi să fie incinerat și să i se organizeze o înmormântare. 

Două luni mai târziu, polițiștii au sunat din nou familia să anunțe că bărbatul era viu și se plimba, rănit, pe străzi. ”Credeau că eram mort, dar eu mergeam și mergeam”, a declarat acesta, ulterior. 

Nu se știe al cui era trupul neînsuflețit care fusese confundat cu bărbatul. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?