Facebook te ajută să îţi găseşti jumătatea! Facebook Dating, aplicaţie lansată de... probă

 
Facebook te ajută să îţi găseşti jumătatea! Facebook Dating, aplicaţie lansată de... probă 
Facebook te ajută să îţi găseşti jumătatea! Facebook Dating, aplicaţie lansată de... probă 

Facebook Dating este o nouă aplicaţie lansată de gigantul Facebook. În primăvară, cei de la Facebook au anunțat că lucrează la o funcție de dating pentru celebra rețeaua socială. Şi iată că acest lucru a devenit realitate: Facebook Dating a fost lansat în Columbia.

Facebook Dating funcționează pe baza unui algoritm care o să livreze oameni pe care i-ai putea plăcea, sugestii făcute pe baza informațiilor pe care Facebook le are despre tine. În acestă secțiune de dating nu poți să placi pe toată lumea deoarece există o limită: îți poți exprima interesul pentru cel mult 100 de persoane pe zi. De asemenea, aici nu ar trebui să-ți vezi prietenii, ci doar prietenii prietenilor tăi, dar și alte persoane, complet străine.

Pentru a accesa Facebook Dating trebuie să ai cel puți 18 ani și să ai instalată aplicația pe telefon. Funcția nu merge pe desktop. Mai departe se alege orașul apoi ce informații vrei să faci publice (loc de munca, educatie, inaltine, religie etc) apoi poți încărca 10-12 fotografii cu tine, deja existente pe Facebook sau pe Instagram, și, în final, trebuie să răspunzi la 20 de întrebări de personalitate (Cum arată o zi perfectă în opinia ta?, Care este cântecul care te face să cânți de fiecare dată?)

Utilizatorii pot alege să vadă persoane în funcție de distanța la care se află (până la o rază de 100 km), dar și după alte criterii precum religie, înâlție sau vârstă. Cei pe care i-ai blocat pe Facebook nu o să-ți apară printre sugestii, dar o fostă iubită sau un fost iubit cu care nu mai ești prieten ți-ar putea apărea.

În acest moment, doar utilizatorii din Columbia se pot înscrie pentru Dating, dar încă nu vor primi sugestii de parteneri „decât peste alte câteva luni”, atunci când destul de multe persoane se vor înscrie.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?