Facebook, INTERZIS în România!

 
Facebook, interzis
Facebook, interzis

Reţeaua dFacebook poate fi interzisă şi în România, nu toţi românii au acces la liber la socializarea online.

Angajaţii Spitalului de Psihiatrie „Socola" Iaşi nu vor mai avea acces la site-urile ziarelor locale şi nici la reţelele de socializare, după ce conducerea unităţii sanitare a observat, în urma analizării unor cifre puse la dispoziţie de compartimentul tehnic, că oamenii petrec prea mult timp pe internet, scrie Money.ro.

"Am traficul de date, şi am putut vedea acest lucru. Decizia de a restricţiona accesul la site-urile presei locale şi la Facebook este în beneficiul spitalului. Au pretenţii salariale exagerate, dar unii pierd timpul masiv pe internet, pe forumuri, unde ţin dezbateri sau lasă comentarii pe la diverse materiale din presa locală. Iar asta în condiţiile în care sunt plătiţi cu bani de la stat. Inclusiv în biroul meu nu se vor putea accesa acele site-uri. Internetul va fi folosit pentru cercetare, informare şi raportări către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, atunci când e cazul“, a precizat dr. Lucian Burlea, managerul Spitalului „Socola“, citat de ziaruldeiasi.ro. Acesta a adăugat că astfel de decizii sunt des luate în multe din ţările Uniunii Europene.

Chiar şi aşa, pentru consumatorii de presă locală va exista o soluţie. „Voi face pentru fiecare secţie în parte abonamente la ediţia print a ziarelor. Astfel, cadrele medicale, dar şi pacienţii, vor fi mereu la curent cu evenimentele din regiune“, a adăugat managerul unităţii sanitare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 -6
Teodor Ciobanu
13 Jun 09:29
niste idioti !!comunisti sadea !!numai in romania se pot intimpla atitea !!
Răspunde
1 -2
Abramburel
13 Jun 10:11
11 "Angajaţii Spitalului de Psihiatrie „Socola" Iaşi nu vor mai avea acces la site-urile ziarelor locale şi nici la reţelele de socializare"
Prin deductie logica, nici pacientii de acolo n-ar trebui sa aiba acces. Adica sa nu se permita, in spital, telefoanele"destepte" cu acces la retea.
Consider ca INTERDICTIA este binevenita pt spatiul virtual mioritic.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?