Făcea plajă goală în balcon, când o dronă a apărut și a început să filmeze. A urmat ceva șocant

 

O tânără care făcea plajă topless în propriul balcon s-a văzut filmată de o dronă operată de un necunoscut care a apărut de nicăieri.

Kathryn Redford, o femeie din Vancouver, Canada, a avut un adevărat șoc în momentul în care o dronă a apărut la etajul superior la care locuia și a început să o filmeze.

Tânăra făcea plajă topless în balconul său, tocmai pentru că spațiul în care se afla nu este vizibil de la parter.

Drona a plutit timp de 20 de secunde în dreptul ei și tânăra a mai apucat să vadă o lumină proiectată de micul aparat, înainte ca acesta să plece.

Redford a chemat imediat poliția. Autoritățile au explicat însă că, cel puțin deocamdată, nu pot face prea multe până când proprietarul dronei nu va fi identificat.

Tânăra a declarat presei că nu va mai face plajă pe balcon niciodată.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
qawHaq
23 Aug 15:57
"A URMAT CEVA ŞOCANT!" :
"Redford a chemat imediat poliția. Autoritățile au explicat însă că, cel puțin deocamdată, nu pot face prea multe până când proprietarul dronei nu va fi identificat."

Deja e prea mult! Sunt atât de şocat, că m-am constipat instantaneu. Vă rog, bluraţi ştirile astea, vor muri oameni din cauza şocului!!!
Răspunde
0 0
carabet viorel
23 Aug 10:57
atunci cand sunt filmat in propria mea gospodarie ,perimetrul proprietate privata ,indiferent de cine si in ce conditi ma aflu toples in pu=la goala ,cel care face astfel de filmari ,sa fie aspru pedepsit si sa faca inchisoare pentru atacarea unei proprietati private .exceptie sa faca doar actele de terorism daca ele sunt urmarite de autoritatile statului .cei care fac astfel de acte ,de urmarire sa fie penali .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?