Face înconjurul internetului: momentul în care un băieţel cu autism atinge prima dată o altă fiinţă

 

Un băiețel care suferă de autism și nu poate fi îmbrațișat de nimeni, nici chiar de propria mamă, a îmbrăţişat pentru prima dată la cinci ani un căţel. Acum doi ani părinţii l-au înscris pe lista de aşteptare a clinicii „4 Paws For Ability” din Ohio, care oferă câini special antrenaţi pentru persoanele cu dizabilităţi.Kainoa Niehau este un băieţel american care locuieşte cu părinţii săi în Japonia şi care suferă de autism. Din pricina acestei afecţiuni el nu poate fi atins, îmbrăţişat, ori spălat, nici măcar de mama sa Shannon, relatează BBC.

O poză postată de mama sa, înfățișându-l pe Kainoa cu capul sprijinit pe Tornado, unul dintre câini, a produs un val de emoție.


„Nu s-a întâmplat așa ceva niciodată” a spus mama sa, care le-a spus celor de la centru că micuțul său fiu nu reușise să se apropie de nimeni până acum.

Poza postată pe Facebook a adunat aproape 300.000 de share-uri, 513 mii like-uri și 29 de mii de comentarii.

sursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?