Faceți cunoștință cu doamna în roz care va anunța sfârșitul lumii

Cea mai cunoscută prezentatoare TV din Coreea de Nord are un talent în a anunța toate evenimentele majore dn istoria țării și toți pașii făcuți de regim către dezvoltarea unui program balistic nuclear care înspăimântă lumea.La 74 de ani, Ri Chun-hee este cea mai cunoscută figură a televiziunii publice nord-coreene și cea care anunță lumii întregi reușitele programului nuclear al nației, scrie The Guardian.

Ea este cea care a anunțat și succesul testului bombei cu hidrogen din weekend.

Cine este însă Ri Chun-hee? Potrivit biografiei, preentatoarea s-a născut într-o familie săracă în sud-estul țării și a studiat teatrul, ajungând la televiziunea publică în 1971.

A obținut postul de crainic principal în doar trei ani și a fost vocea care a anunțat nord-coreenilor și lumii întregi evenimente precum moartea liderilor KIm Il-sung și Kim Jong-il.

Deși s-a retras în 2012, Ri revine ocazional pentru a anunța, cu vocea sa melodramatică, progresele importante ale regimului în domeniul militar.

Motivul: prezentatoarea este apreciată de liderul Kim Jong-un.

Un articol rar din revista Chosun preciza că Ri trăiește o viață de lux alături de soțul ei și de copii și nepoți în Phenian.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?