Fabuloasele zodiacului: ele au tot ce își doresc celelalte native!

 

Sunt frumoase, inteligente, independente, ambițioase și sunt dorite de mulți bărbați. Ele sunt femeile fabuloase ale zodiacului. Nici nu este de mirare de ce celelalte native le privesc cu admirație și invidie în același timp.Cele mai invidiate femei din zodiac: unele ar da orice să fie în pielea lor!

Berbec

Deșteaptă, independentă și sexi, nativa zodiei Berbec atrage toate privirile asupra ei, pe oriunde ajunge. Nu ai nevoie de prea multe dovezi din partea ei pentru a-ți da seama că este o femeie fabuloasă. Pe ea nu o doboară greutățile vieții, ci o înalță și o întăresc.

Această nativă exprimă senzualitate și încredere în ea prin fiecare por al pielii, astfel că nu este de mirare de ce toți bărbații cad la picioarele ei, declarându-se cuceriți pe viață. Femeia Berbec reușește în tot ceea ce își propune, pentru că are un bagaj astral care o ajută mult. Planurile ei de viitor se concretizează întotdeauna, pentru că luptă mereu pentru a le pune în practică.

 Leu

O prezență deosebită în viața oricărui om, nativa Leu strălucește la propriu. Soarele, astrul care o guvernează, îi conferă niște abilități extraordinare. Ea nu se numără doar printre cele mai frumoase femei din zodiac, ci și printre cele mai inteligente.

Spiritul competitiv de care dă dovadă această nativă o ajută să se facă ușor remarcată drept lider în toate mediile pe care le frecventează. Indiferent că este vorba despre planul amoros ori despre cel profesional, nu îndrăznește nimeni să îi domine teritoriul. Cei care o cunosc știu că se poate transforma dintr-o femeie stilată și diplomată într-o fiară.

Mai multe pe divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?