Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție

 
Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție
Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție
Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Miliarde, cheltuite pe haine și distracție

Elena Udrea cheltuia o avere într-o singură zi pe haine! Asta reiese din extrasele de cont pe care le-au pus procurorii în rechizitoriul din Dosarul Gala Bute. Preferatele Elenei Udrea pentru shopping erau metropolele Londra, Roma, Paris, Viena, New York sau Dubai, scrie stiripesurse.ro.(w500) <p>Extrase

(w500) <p>Extrase

(w500) <p>Extrase

(w500) <p>Extrase

(w500) <p>Extrase

(w500) <p>Extrase

(w500) <p>Extrase

"În primul rând, din 2008 încoace, dau declarația de avere. Orice ban pe care l-am cheltuit e ilustrat în declarația mea de avere. Și de unde au intrat banii și pe ce s-au cheltuit. Scrie în declarația mea de avere fiecare leu pe care l-am avut și unde l-am cheltuit. De ce discutăm noi doar despre cheltuielile Elenei Udrea și nu despre cheltuielile domnului Iohannis, Blaga, Atanasiu? Aș fi curioasă să văd pe ce cheltuie banii prima doamnă.

Faptul că sunt în dosar cheltuielile e încă un mod de a abate atenția de la faptul că nu sunt vinovată pentru faptele de care sunt incriminată, dar discutăm lucruri care atrag publicul. Nu e o noutate faptul că Elenei Udrea îi plac hainele. Știm de ani de zile. Mi-am cumpărat niște haine, nu e o noutate. Dacă e o vină, sigur nu e penală", a declarat Udrea.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?