Explicație incredibilă. De ce unele persoane plâng după ce fac sex

 

Plânsul imediat după sex s-ar putea să nu fie chiar reacția pe care partenerul tău o aștepta, însă este perfect normal, spun psihologii, care vin și cu o explicație științifică.

În timpul actului sexual, așa-numiții hormoni ai fericirii ating un nivel foarte înalt care scade brusc odată ce actul s-a consumat. Acest fapt poate să le facă pe unele persoane să se simtă, deodată, triste. Cu toate acestea, nu este vorba despre o supărare întemeiată, ci despre un sentiment de vulnerabilitate, spun specialiștii.

"Nu înseamnă că sunt lacrimi de supărare, ci mai degrabă exprimă ceva de tipul 'Am fost foarte apropiați o perioadă și acum îmi pare tare rău că s-a terminat'. Temerea e 'Voi mai fi vreodată atât de apropiat/ă de partener/ă?”, a explicat un psiholog citat de mirror.co.uk. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?