Expertiza în cazul gazonului de pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, la final

 
Stadionul "Ion Oblemenco"
Stadionul "Ion Oblemenco"
Stadionul "Ion Oblemenco" Stadionul "Ion Oblemenco"

Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a anunțat că expertiza realizată în cazul gazonului de pe stadionul Ion Oblemenco a scos în evidență faptul că în această situație existau două probleme, una legată de pânza freatică, cealaltă de calitatea apei folosite, autoritățile luând măsurile ce se impun pentru rezolvarea acestora, potrivit realitateadecraiova.net.Edilul Mihail Genoiu a spus că experții au concluzionat că pânza freatică este foarte sus, motiv pentru care au fost recomandate pompe speciale și, de asemenea, apa pe care o foloseau la udatul gazonului conținea substanțe care afectează planta, fiind schimbată sursa de alimentare.

„În ceea ce privește situația gazonului, au rezultat, în urma expertizei, două probleme. Prima se referă la pânza freatică, în sensul că este foarte sus și din acest motiv trebuie ținută sub control cu acele pompe speciale. Cea de-a doua problemă se referă la calitatea apei care era folosită pentru a se uda iarba. Apa era extrasă din  pânza freatică și acea apă conține minerale și substanțe care afectează planta. S-a trecut la udarea gazonului cu apă de la sistemul de alimentare public. În rest, trebuie să se respecte toate indicațiile din cartea tehnică. Partea bună este că la ora actuală gazonul arată mai bine, situația s-a îmbunătățit și sperăm că atâta vreme cât vom respecta recomandările experților nu vor mai apărea probleme. Nu se pune problema înlocuirii gazonului”, a declarat Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova.

Mai multe pe  realitateadecraiova.net.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?