EximBank, premiată pentru performanțele pe segmentul creditării

 
EximBank
EximBank

Prezența tot mai consistentă a EximBank pe segmentul finanțărilor acordate companiilor a fost recompensată prin decernarea premiului pentru ”Cea mai bună dinamică a creditării” în cadrul Galei Bancheri de Top, eveniment care marchează performanțele jucătorilor din sistemul bancar.”Conjunctura economică a fost și încă este propice pentru ca EximBank să-și consolideze prezența pe segmentul finanțării companiilor. Banca are o solvabilitate ridicată, și-a format o echipă profesionistă, dispune de o ofertă competitivă, iar piața simte lucrul acesta. Faptul că în ultimul an am reușit să ne extindem portofoliul de clienți cu unii dintre cei mai reprezentativi jucători din economie – ofertați de obicei de marile bănci de corporate - demonstrează că EximBank poate gestiona clienți pretențioși și începe să conteze tot mai mult pe această piață”, a spus Paul Ichim, vicepreședintele EximBank, în cadrul evenimentului de premiere.

El a adăugat că banca va continua să se concentreze pe oferirea de soluții financiare integrate pentru mediul de afaceri românesc, stabilindu-și ca prioritate strategică identificarea și susținerea unui număr cât mai mare de proiecte de business.

EximBank a înregistrat la finele anului trecut o expunere de aproape două miliarde de lei pe segmentul finanțării corporate, în creștere cu 60% față de decembrie 2012. Pe parcursul anului 2013, banca și-a extins portofoliul de clienți încheind acorduri financiare cu companii precum Alro, Antibiotice Iaşi, Agricover IFN, Grup Servicii Petroliere, Adrem Invest sau Romcab.

EximBank este o instituţie specializată al cărei portofoliu de produse, axat pe cele trei direcţii de acţiune - finanţare, garantare şi asigurare, permite băncii să susţină activitatea şi dezvoltarea exportatorilor, a IMM-urilor şi a companiilor ce derulează proiecte în domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, în special a celor ce contribuie la absorbţia de fonduri europene. Banca deține o rețea de 16 unități.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?