EXCLUSIVITATE: Cum suntem furaţi cu "maimuţa" de taximetrişti? - VEZI VIDEO

 
Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net
Evaziune fiscală de aproximativ 500.000 de euro pe zi! La atât se ridică suma furată de taximetrişti prin metoda cunoscută sub numele "maimuţa". Este vorba de o bucată de cuarţ dintr-o brichetă cu ajutorul căreia se modifică suma imprimată pe bonul fiscal.

Conform unui taximetrist, 90% dintre cei care au un asemenea apart de taxat folosesc metoda "maimuţa". Metoda a fost prezentată în cadrul emisiunii Realitatea te priveşte.

Aparatele de taxat folosite de taximetrişti trebuie testate şi avizate metrologic.

"Din păcate, nu cunosc această situaţie. Dacă este posibilă modificarea acelor aparate, aşa cum aţi arătat dumneavoastră, vom investiga această situaţie şi vom lua măsurile care se impun conform legii", a declarat Dumitru Ovidiu, reprezentant al Biroului Român de Metrologie Legală.

"Noi, împreună cu Poliţia, încercăm să reducem numărul acestor sisteme de eludare a platei taxelor şi impozitelor", a declarat Ion Dedu de la Direcţia Transporturi şi Drumuri a PMB.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?