Exatlon. Roxana Vancea, acuzații grave la adresa colegilor

 
Roxana Vancea
Roxana Vancea
Roxana Vancea Roxana Vancea

Exatlon. Roxana Vancea a făcut acuzaţii grave la adresa colegilor ei de echipă.Exatlon. Roxana Vancea i-a acuzat pe colegii săi că uneori nu sunt accidentaţi, ci se prefac. Faimoasa a ajuns la această concluzie după ce toţi membrii echipei sale au dansat după ce au câştigat boxa, chiar dacă unii dintre ei acuzaseră dureri în timpul jocului, potrivit kanald.ro.
”Toată lumea cu probleme "reale", de aici, a dansat. Ea (Ana Georgescu - n.r.) zice ca o dor genunchii. E înaintea mea in competiţie Ana şi e normal să i se mai termine bateriile. Mie mi se pare că majoritatea avem tendinţa, atunci când nu punctăm, să înceapă să ne doara ceva.
 
Deci nimeni nu spune dupa ce puncteaza că îl doare ceva, toţi numai înainte. Dacă nu punctează, gata, mă doare. Sau dacă vezi că adversarul tău e mai bun sau te-a ales un adversar mai bun, nu mai joaca. Cum a facut si Cătălin ăla. Când a vazut că are de jucat cu Pulhac, gata l-a luat umărul direct, în timpul meciului”, a spus Roxana Vancea. 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?