Ex-secretar de stat în Ministerul Agriculturii, afaceri cu virgine care-i calcă strugurii-n picioare

 

Un fost secretar de stat din Ministerul Agriculturii, în prezent producător de vin, a provestit la emisiunea Viața Satului că strugurii săi sunt striviți în picioare de fete virgine, care au fost verificate în mod special în acest sens, scrie Tabu.ro.  

Patronul unei firme producătoare de vin Viișoara a povestit la emisiunea Viața Satului de la TVR cum firma sa produce vin în mod tradițional, apelând la virgine care să calce strugurii în picioare.

Ba chiar a povestit cum a solicitat să îi fie aduse fete virgine în acest scop, au apărut 40, dintre care firma a dus 20 de fete la o clinică unde au fost verificate și a reieșit că doar 6 erau cu adevărat virgine – omul are chiar și un dosar cu certificatele lor de virginitate.

Domnul se numește Gheorghe Albu, este fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale, din partea PNL, în 2007 și fost director al Direcției pentru Agricultura și Dezvoltare Rurală Constanța, asociat unic în SC Nostalgic SRL și care a construit o hală de vinificație.

Articolul integral pe Tabu.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?