EuroNCAP a înăsprit testele de siguranţă. Nici maşinile nemţeşti nu mai obţin uşor 5 stele

 
Sursa: euroncap.com
Sursa: euroncap.com

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele primelor teste derulate în 2015, efectuate conform unor criterii mai stricte. De data aceasta, niciun model testat nu a obţinut cinci stele de siguranţă, potrivit automarket.ro.

EuroNCAP şi-a schimbat criteriile de evaluare a siguranţei vehiculelor testate şi a publicat astăzi rezultatele primelor teste din 2015. După cum era de aşteptat, situaţia nu mai este roz pentru toată lumea, cu cinci stele pentru aproape tot ce au testat, cum întâmpinam în alţi ani. Noile criterii de testare sunt mai stricte ca înainte, iar baremul pentru a obţine mai mult de trei stele a fost ridicat. Cât timp noile criterii de testare ale EuroNCAP ne vor aduce pe piaţă maşini mai sigure, nu avem niciun motiv să obiectăm introducerea acestora. Primele rezultate de teste de impact ale anului 2015 au vizat trei modele: AudiTT, Opel/Vauxhall Vivaro şi Renault Trafic. Cele două din urmă împart aceeaşi platformă tehnică, aşa că rezultatul lui Trafic este valabil şi pentru Vivaro. Citeste mi mult...

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?