Eugen Tomac (PMP): România este singura țară care încă trăiește așa cum au decis Stalin și Hitler

 
Eugen Tomac
Eugen Tomac

Eugen Tomac, președintele PMP, consideră că România „este singura țară care încă trăiește așa cum au decis Stalin și Hitler”, în contextul în care Parlamentul European a adoptat o Rezoluție prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov.

Eugen Tomac spune că Rezoluția votată ieri cu majoritatea voturilor europarlamentarilor, recomandă tuturor statelor membre să comemoreze data de 23 August drept Ziua Europeană a Memoriei Victimelor Regimurilor Totalitare, atât la nivelul UE, cât și la nivel național.

„Ieri, Parlamentul European a adoptat o Rezoluție prin care condamnă în cei mai duri termeni actele de agresiune, crimele împotriva umanității și violarea drepturilor omului comise de regimurile totalitare nazist și comunist, subliniind faptul că cel de-al Doilea Război Mondial a fost rezultatul imediat al Pactului Ribbentrop-Molotov.

Prin urmare, Rezoluția votată ieri cu majoritatea voturilor europarlamentarilor, recomandă tuturor statelor membre să comemoreze data de 23 August drept Ziua Europeană a Memoriei Victimelor Regimurilor Totalitare, atât la nivelul UE, cât și la nivel național.

Pentru noi, un astfel de document este cu atât mai important cu cât România este singura țară care încă trăiește așa cum au decis Stalin și Hitler prin Pactul Ribbentrop-Molotov.

Este crucial să nu uităm și cu atât mai important, să avem curajul de a face tot ce ne stă în putință pentru a elimina consecințele acelui Pact malefic”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Rezoluția poate fi citită aici: https://www.europarl.europa.eu/…/docu…/TA-9-2019-0021_RO.pdfAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Corneliu
22 Sep 12:09
Ia spune tu to lo macule cum este cu singura din lume..în care am avut un preș!securist josnic cu acte!care a mințit!ca sa candideze sprijinit de servicii si de ciumpalaci?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?