Eugen Tomac:"Haideți odată cu moțiunea aia"

 

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, face un apel la liderii PNL, Ludovic Orban, şi USR, Dan Barna, să depună împreună moţiunea de cenzură.Preşedintele PMP, Eugen Tomac, face un apel la liderii PNL, Ludovic Orban, şi USR, Dan Barna, să depună împreună moţiunea de cenzură, în contextul informaţiilor vehiculate în spaţiul public, sâmbătă, referitoare la o demisie a ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

"Domnule preşedinte Orban, domnule preşedinte Barna, a demisionat ministrul responsabil de pregătirea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de la 1 ianuarie. Demisia ministrului Negrescu demonstrează că Guvernul Dăncilă nu este pregătit să preia preşedinţia rotativă a UE. Haideţi să depunem odată moţiunea de cenzură! Dacă nu acum, atunci când şi pentru ce?", a scris Tomac, pe Facebook.


Presa centrală a relatat sâmbătă că ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-ar fi depus demisia din funcţie.

Întrebată, la un post de televiziune, dacă poate confirma această informaţie, Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene, a precizat: "Din câte înţeleg, s-a produs această demisie a domnului Negrescu". Ea a comentat că, "probabil, ceea ce l-a determinat să recurgă la acest gest a fost ceva de natură personală". Mai mult, întrebată ce se va întâmpla cu acest portofoliu, în condiţiile în care mai sunt mai puţin de două luni până când România va prelua preşedinţia semestrială rotativă a Consiliului UE, Rovana Plumb a răspuns: "Vom vedea ce decizie va lua doamna prim-ministru în perioada imediat următoare, dar vă asigur că suntem pregătiţi pentru preluarea preşedinţiei". Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Programe .dle Tomac,avem si oameni si boi,programe si pentru ei.Vă rog frumos 1
11 Nov 05:41
Nu v-ascultă,domnule Tomac,pentru ca nu chemati si pe dl de la USR,care vrea sa preia guvernul cu programe de demolare a tarii si introducerea in politica a huliganismului .Dv ce program propuneti,autostrăzi am inteles,dar țara asta are si oameni si boi,programul dv e cuprinzător ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?