Eugen Tomac: ”Carmen Dan, purtătoarea steagului dezinformării marca Dragnea”

 
eugen tomac
eugen tomac

”Să fii membru al Guvernului, să fii responsabil de organizarea (foarte proastă) a alegerilor și tot tu să spui că alegerile au fost fraudate este dovadă de lipsă de logică și de subevaluare a inteligenței românilor”, consideră Eugen Tomac.

Președintele PMP și-a dat cu părerea despre ceea ce se întâmplă în comisia de anchetă a alegerilor din 26 mai, organizată în Parlament. Acesta spune că dispariția lui Dragnea din spațiul public nu a făcut uitate metehnele sale de a induce în eroare.

”Am urmărit ieri dezbaterile din Comisia de tăiat frunze la câini pe timp de vară (comisia de investigare a fraudelor la alegerile din 26 mai).

Justificările ministrului Carmen Dan și a secretarului general de la MAE au făcut senzație. Acuzarea STS pentru haosul din ziua alegerilor arată clar că ministrul Dan nu a înțeles că tupeul marca Dragnea nu mai ține. Mai ales în cazul unui ministru care trebuia să zboare din Guvern încă de acum un an pentru reprimarea populației la mitingul din 10 august 2018.

Deși Dragnea a dispărut politic, moștenirea sa este prezentă și dă formă acelorași inepții pe care le puteam auzi de la fostul șef de trib. Iar cea care duce astăzi steagul dezinformărilor marca Dragnea poartă numele de Carmen Dan, proptită în scaunul de ministru de interne.

Cât despre secretarul general al MAE, nimic mai jalnic. În opinia acesteia, vinovați pentru haosul din secțiile de votare din străinătate sunt românii care s-au prezentat la vot, nu incapacitatea guvernanților de a înțelege că dreptul la vot trebuie garantat de stat. Și pe lună dacă va pleca vreun cetățean al României care dorește să voteze, trebuie create condițiile necesare. Este dreptul românului de a vota oriunde, și statul trebuie să garanteze exercitarea acestui drept.

Sunt tare curios dacă actualul Guvern înțelege, în ceasul al doisprezecelea, că, la alegerile din toamnă, vom avea din nou probleme mari, având în vedere modificările făcute, pe repede înainte, în sesiune extraordinară a Parlamentului.

Sunt probleme care pot da totul peste cap și pot crea un și mai mare haos la alegerile prezidențiale. Eu am prezentat câteva soluții reale, din respect pentru cei aproape 4 milioane de români care muncesc, studiază sau locuiesc definitiv peste hotare. Rămâne de văzut dacă puterea PSD-ALDE le va accepta sau nu”, s-a exprimat Eugen Tomac pe Facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mircea
11 Jul 19:57
Mai da-o incolo... inabusit in sange copii femei si batrani, gazati ore in sir... unde te crezi? In Franta lui Macron? Si exagerarea are o limita.
Răspunde
0 0
Constantin Gadea
11 Jul 14:55
DE CE TREBUIE ARESTATA CARMEN DAN ! Pentru ca l-a consililiat pe Dragnea, la CJT=Consiliul Judetean Teleorman, cum sa dea tunuri, cum sa fure, in loc sa-l indrume cum sa respecte legea. Fiindca a pregatit macelul din 10 August, pana la cele mai mici amanunte, si a condus efectiv operatiile criminale din Piata Victoriei, inabusind in sange adunarea protestatarilor pasnici, care ingloba si mii de batrani, femei si copii. Unul din amanunte, care i se poate imputa, este ca a pregatit dinainte grupul numeros de tineri derbedei, asa zisii uslasi sau membrii galeriilor de fotbal, care sa arunce cu pitre, sticle si caldaram, in armata echipata de razboi a jandarmilor. O suta de mii de manifestanti pasnici, cu mii de batrani, copii si femei, unele femei cu copii mici in brate, au fost gazati ore in sir de armata echipata de razboi si atacata in asalt, ca pe front. Carmen Dan a atacat, in mod sfidator, poporul roman si a facuto nu ca sa apere Romania, nici ca sa apere PSD; a facuto pentru amicul ei, Dragnea. Este o mare rusine ca o mai toleram pe aceasta individa in fruntea Ministerului de Interne.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?