Eugen Teodorovici: O să îl invit pe Mugur Isărescu la Ministerul Finanțelor. Cred că este momentul

 
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici
FOTO: Huff.ro

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, susține că a venit timpul ca și guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, să mai treacă pe la Ministerul de Finanțe.”Am să fac o invitație domnului guvernator să vină la Ministerul de Finanțe, că dânsul nu a mai fost de ani buni pe la Finanțe. Anul trecut am tot fost eu la BNR, fie la discuții bilaterale, fie la diverse întâlniri.

Eu cred că este momentul să mai vină și domnul guvernator la Finanțe pentru a avea o discuție deschisă. (...) Este timpul ca și domnul guvernator să mai dea răspunsuri.”, a declarat Eugen Teodorovici, la Antena 3.

”BNR are o abordare foarte conservatoare. Nimeni nu spune că trebuie să riști, dar unele lucruri trebuiesc schimbate. Eu ca auditor sunt obligat de lege să iau în calcul toate scenariile. Au fost și vor fi în continuare presiuni legate de această ordonanță. Chiar o să vedeți, poate ar fi bine să prezentăm în mod public, felul în care ministerele au dat puncte de vedere pe această ordonanță. În aparatul de lucru al acestor ministere au rămas mulți care spun doar NU”, a mai spus ministrul de Finanțe.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?