Eugen Teodorovici a rămas fără diploma luată "de la distanţă"

Rectorul Academiei Naţionale de Informaţii din Bucureşti a declarat că ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a rămas fără diploma pe care a declarat că a primit-o fără să frecventeze cursurile respective.Rectorul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” din Bucureşti, profesorul Adrian Ivan, a declarat la Adevarul live că  Eugen Teodorovici "nu merita ă primească diploma respectivă. De aceea i-am retras-o. Verificăm toate diplomele care s-au acordat. Sunt peste 800 de diplome. Dacă vom mai descoperi cazuri similare, vom retrage diplomele."

Rectorul Academiei Naţionale de Informaţii a mai afirmat că încă din 2015 s-au luat măsuri pentru a se vedea ce se întâmplă la Şcoala Doctorală. A fost introdus un soft antiplagiat, dar chiar şi în aceste situaţii este nevoie de puncte de vedere specializate, care să confirme plagiatele, voi cere retragerea doctoratelor. Sunt mai multe lucrări suspecte de plagiat. 

În toamana anului trecut, Eugen Teodorovici a declarat, într-o emisiune la postul public de televiziune, că a obţinut o diplomă de absolvire a unui curs la Colegiul Naţional de Securitate fără să fi mers să dea examene, iar Academia Naţională de Informaţii a confirmat acest lucru.

Eugen Teodorovici, avertisment pentru noul şef de la ANAF

sursă foto: captură TVR

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?