Eroare uriașă în Educație. S-au știut întrebările și răspunsurile înaintea examenului

 
Eroare uriașă în Educație. S-au știut întrebările și răspunsurile înaintea examenului. Foto: edupedu.ro
Eroare uriașă în Educație. S-au știut întrebările și răspunsurile înaintea examenului. Foto: edupedu.ro

Eroare uriașă în Educație. Candidații pentru examenul de directori de școli au primit o parte din întrebările și răspunsurile la proba scrisă cu două săptămâni înainte de testare. 

Proba scrisă pentru posturile de director din școlile unde mandatele expiraseră a avut loc pe 14 februarie 2019. Această probă a avut 40 de întrebări de tip grilă. Cu două săptămâni înainte de test, Ministerul Educației a transmis printr-o adresă, inspectoratelor și apoi candidaților la aceste posturi, o serie de ”modele de itemi”, cu tot cu răspunsuri, a scris edupedu.ro.

Citește și: Ecaterina Andronescu, dezvăluire despre Adriana Săftoiu, pentru realitatea.net. UPDATE A venit și replica

Majoritatea acestora s-au regăsit și în varianta dată la examen, potrivit documentelor oficiale publicate pe subiecte.edu.ro.

Varianta dată la concursul de ocupare a funcțiilor vacante de director și director adjunct de școală a fost cea cu numărul I. La proba scrisă, susținută pe 14 februarie, candidații au primit subiecte de tip grilă, asemănătoare cu cele date în anii 2017-2018. Subiectele sunt din două cărți date ca bibliografie și din legislația din domeniu.

Citeşte şi: Ecaterina Andronescu, anunț important despre viitorul învățământului românesc. Interviu exclusiv realitatea.net

Citește mai multe pe edupedu.ro!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?