Eroare sau capcană? Partidele politice pierd 140 milioane lei, banii se duc la Educație!

 
Buget adoptat noaptea
Buget adoptat noaptea

Parlamentarii din comisiile reunite pentru buget-finanţe au luat o decizie bizară în ședința de marți noaptea: au adoptat un amendament care taie 140 milioane lei de la finanțarea partidelor politice! Banii se duc la Educație, pentru programul "masa caldă". Decizia nu este definitivă, poate fi "corectată" în plen.

Comisiile de buget-finanţe ale Parlamentului au acordat, marţi, raport favorabil bugetului Autorităţii Electorale Permanente (AEP) pe anul 2019, cu 22 voturi "pentru" şi 12 voturi "împotrivă".

Comisiile reunite pentru buget-finanţe au adoptat un amendament prin care se propune diminuarea sumei alocate finanţării partidelor politice cu 140.000.000 de lei, informează Agerpres.

Banii vor fi redirecţionaţi către bugetul Ministerului Educaţiei, care urmează să facă investiţii privind programul "Masa caldă".

În proiectul de buget pe anul în curs, transmis Parlamentului de către Guvern, era prevăzută pentru AEP suma de 582.798.000 de lei, în creştere cu 163,61% faţă execuţia preliminată în 2018.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
30 de ani de Madagascar
13 Feb 06:36
Si cit se va imprumuta RO ca sa aiba banii astia !? E vorba de sume virtuale oricum cind e vorba de copchii ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?