Era mereu obosită și îi cădea părul. Ce a descoperit în apartamentul ei?

 

O femeie de 29 de ani a descoperit că a fost la un pas de moarte din cauza mucegaiului din apartamentul ei. Emma Marshall s-a mutat într-un apartament în care baia era neagră din cauza mucegaiului , iar sănătatea ei a devenit tot mai precară, notează thesun.co.uk.Emma avea probleme cu acneea, pierderi de memorie, oboseală și îi cădea părul. Timp de 1 an a ajuns să aibă dureri de cap insuportabile și erupții cutanate.

În cele din urmă, ea a consultat un medic și a făcut un set de analize.

Cauza pare să fi fost toxinele din apartamentul plin de mucegai, pe care le inhala și cu care se otrăvea lent. 

Inițial, toate simptomele de oboseală, cădere a părului și pierderi de memorie le-a pus pe seama stresului. Durerile ei nu s-au oprit aici, ea a avut o infecție la rinichi. 

De ce este mucegaiul atât de periculos?

Micotoxinele sunt produse chimice toxice produse de mucegai și ciuperci.

OMS spune că expunerea la micotoxine poate să provoace o serie de probleme de sănătate, printre care și cancerul.
Dacă aveți mucegai sau umezeală în casă aveți probleme de respirație, infecții respiratorii sau astm.
Atunci când inspirați aerul dintr-o cameră cu mucegai puteți să aveți probleme de respirație, infecții respiratorii sau astm. Inspirarea sau atingerea sporilor de mucegau pot provoca reacții alergice, cum ar fi: strănutul, ochi roșii sau erupții cutanate.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?