Era fericită că se mărită. Îl iubea din liceu.Dar a părăsit-o în ziua nunţii. ŞOC ce a făcut mireasa

Aceasta este povestea lui Shelby Swink, o tânără de 23 de ani din California. Fata era foarte fericită că urma să se mărite. Se iubea cu logodnicul ei încă din liceu.Nici nu-şi închipuia că va urma ceva rău pentru ea. Dar soarta îţi joacă feste când te aştepţi mai puţin. Shelby a pregătit nunta până la cel mai mic detaliu. I-a spus mirelui că tot ce are de făcut e să se prezinte. Şocant, dar tocmai asta n-a făcut bărbatul.

Adică n-a mai venit la nuntă. A sunat-o pe mireasă în ziua marelui eveniment şi a anunţat-o că el anulează evenimentul, pentru că n-o iubeşte şi nu poate trăi în miciuna.

Shelby a fost devastată. A plâns 4 ore încontinuu. Familia şi prietenii au susţinut-o şi încurajat-o, dar cea mai mare "injecţie" de moral a venit de la fotograf. Acesta i-a propus să realizeze o şedinţă-foto inedită, să distrugă rochia de mireasă. Fetei i-a plăcut ideea, iar asta chiar i-a ridicat moralul.

Cum a distrus Shelby rochia de mireasă, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?