EPIDEMIA de EBOLA, prezisă de un EPISOD din Familia Simpson, de acum 17 ani?

 
Teoria conspiraţiei: un episod din Familia Simpson, de acum 17 ani, a prezis epidemia de Ebola
Teoria conspiraţiei: un episod din Familia Simpson, de acum 17 ani, a prezis epidemia de Ebola
Teoria conspiraţiei: un episod din Familia Simpson, de acum 17 ani, a prezis epidemia de Ebola Teoria conspiraţiei: un episod din Familia Simpson, de acum 17 ani, a prezis epidemia de Ebola Teoria conspiraţiei: un episod din Familia Simpson, de acum 17 ani, a prezis epidemia de Ebola

Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că unul dintre cele mai cunoscute seriale de animaţie, Familia Simpson, a prezis epidemia de Ebola careare loc în prezent într-un episod de acum 17 ani, din 1997.

În episod Marge Simpson încearcă să îl convingă pe fiul său, Bart, să se dea jos din pat, aducându-i o carte numită "Curious George şi virusul Ebola". Reacţia lui Bart este de a desena o pagină a cărţii cu o imagine apocaliptică, cu sânge şi cadavrul său.

Scenele, din episodul Lisa's Sax, au fost difuzate în 1997 prima dată şi au intrat recent în atenţia unui canal Youtube care analizează conspiraţii, TheConspiration 7. Prezentatorul s-a întrebat, scrie Daily Mail: "Nu ni se spune ceva? E o coincidenţă faptul că Familia Simpson a prezis ce se va întâmpla?".

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?