Emoţionant Un sârb a supravieţuit două zile şi jumătate într-un puţ la temperaturi extreme

 

Un sârb a supravieţuit timp de două zile şi jumătate într-un puţ, în condiţiile în care temperaturile în zonă au scăzut la minus 20 de grade Celsius, scrie BBC News, citat de News.ro. 

Bărbatul, Jezdimir Milici, a plecat vineri de acasă, din satul Smoljinac, aflat la circa 35 de kilometri de graniţa cu România, pentru a face cumpărături pentru Crăciunul pe rit vechi.

Speriate că nu s-a întors timp de câteva ore, rudele sale au alertat poliţia, însă bărbatul a fost găsit abia duminică dimineaţă de un vecin, Goran Markovici. Acesta a povestit că a văzut o sacoşă în care era o sticlă de vin, câteva sticle de bere şi nişte mălai, lângă puţ, într-o zonă împădurită de lângă sat.

“Mi-am amintit că se vorbea în sat că a dispărut o persoană pe nume Jezdimir. Apoi am auzit nişte ţipete şi m-am uitat în puţ şi am văzut, pe fund, pe cineva stând cu mâinile şi picioarele la piept:, a spus Markovici.

A alertat un veterinar, care a chemat Poliţia şi Pompierii. Echipajele de intervenţie în situaţii de urgenţă l-au salvat pe Milici, care a fost dus de urgenţă la spital. Bărbatul suferea de hipotermie şi avea câteva răni în urma căzăturii, însă este în afara oricărui pericol.

Vecinii cred că sârbul a căzut în puţul adânc de cinci metri pentru că nu vedea bine.

De câteva zile, un val de frig s-a abătut asupra Europei, în special în Balcani. În Serbia, cea mai scăzută temperatură a fost înregistrată duminică, în satul Sjenica, din sud-vest – minus 33 de grade Celsius.

De la sfârşitul săptămânii, gerul a făcut zeci de morţi pe continent, majoritatea în Polonia.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?