Emoționanta reacție a unei femei care aude pentru prima dată

 

După o viață de liniște totală în care orice sunet i-a fost necunoscut, o femeie a primit unul dintre cele mai frumoase cadouri de la viață, posibilitatea de a auzi clar toate sunetele din jurul ei.

Jo Milne este o femeie de 39 de ani din Gateshead, Marea Britanie și suferă de Sindromul Usher, care duce la diminuarea auzului, dar și la pierderea vederii.

O intervenție de implant cohlear a reușit să îi ofere lui Jo cele mai intense momente din întreaga sa viață, după ce a auzit-o pentru prima oară pe femeia care s-a ocupat de operația sa, care a fost un adevărat succes.

Pentru că totul era nou pentru Jo, medicul a întrebat-o de câteva ori dacă o aude și cât de tare și i-a spus zilele săptămânii pentru a o vedea cum reacționează. Pacienta a izbucnit în plâns, dar a fost sfătuită să zâmbească pentru că este o zi atât de importantă pentru ea.

„Inima mi-a venit în gât. Mi s-a ridicat tot părul de pe corp, un fel de electricitate pulsă în mine și nu mai simțisem asta niciodată. „Mă poți auzi?” au fost primele cuvinte pe care le-am auzit în viața mea”, a povestit femeia intr-o carte pe care a intitulat-o sugestiv, „A rupe tăcerea”, informează Daily Mail.

Vedem filmulețul cu reacția femeii, în acest articol.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?