EDIŢIE SPECIALĂ

EDIŢIE SPECIALĂ

Evenimentele de interes major apar brusc şi ţin prima pagină a mass media zile întregi.

Fie că sunt subiecte interne sau externe, jurnaliştii experimentaţi ai Realitatea TV le dezbate în ediţii speciale, împreună cu cei mai importanţi oameni ai momentului, cu cei mai buni specialişti, cu cei mai calificaţi comentatori ai vieţii politice, economice şi sociale.

Nu rata “Ediţiile Speciale” pentru a înţelege mai bine şi a afla mai multe despre ce se întâmplă la zi, în toate domeniile, de la sport până la religie, din realitatea internă sau internaţională.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ilie Oprea
11 Nov 19:50
Buna seara, vă rog s-i transmiteți domnului analist că în Europa după 1944 a mai a fost război, în Iugoslavia, în care am fost și noi atrași
Răspunde
0 0
Bartha Csaba
04 Mar 23:43
Avem nevoie mare de hrana spirituala si tot asa si copii nostri ar trebui sa se hraneasca cu aceas hrana spirituala daca vrem sa reziste si sa lupte cu imoralitatea.Domnul Moise sper sa nu vi se impute de catre Dumnezeu cea ce ati facut,batind joc de parinti si iati pus pe drum de si dinsi deja au optat odata in cariera elevului in scoala.Ma rog pentru dumneavoastra!
Răspunde
0 0
Bartha Csaba
04 Mar 23:34
Nu e de mirare ca acea curte constitutionala aduce asemenea hotariri din care un membru este arestat.Pentru ca pentru dinsul morala nu este o valoare.
Răspunde
0 0
Bartha Csaba
04 Mar 23:24
Buna seara.Sint profesor de religie reformata.Trebuie sa anunt domni din emisiune daca inca nimeni nu a facut o. Ca la inscrierea in scoala in clasa a intiia in 2008 si parintele a optat in cererea de inscriere pentru educatie moral religioasa are copilul in acest moment in clasa a opta si dumneavoastra in mijlocul anului scolar dumneavoastra puneti sub semnul intrebari obtiunea parintelui.Dar daca parintele copilului de clasa pregatitoare si-a exprimat obtiunea in acest an pentru pentru educatia moral religioasa a copilului.Dorit ca in anul scolar viitor sa-l puneti pe drum si la anul sa-si pronunte aceas obtiune?
Răspunde
1 0
04 Jan 20:55
Nu inteleg de ce faceti atata caz de loterie cand TOTI stiti ca loteria fura in primul rand clientii ! Evident ca discretia necesara acoperirii masluirii extragerilor costa scump...TARE SCUMP. Asa ca nu mai faceti pe domnisoarele de pension ...daca aveti curaj, spuneti adevarul pana la capat, daca nu...ciocu' mic, ca acuma noi suntem la putere...Acum zic ca nu au specialist de soft. Evident ca nu au...era UN SINGUR GRECOTEI care stia cum sa programeze masinaria sa iasa varianta de 6 dorita ....
Răspunde
0 0
20 Dec 22:31
O ora v-a trebuit sa va dati seama ca cei doi presedinti ai tarii nu fac schimb de STACHETA ci de STAFETA. Eruditi angajati aveti!!!!!!
Răspunde
1 -1
van
21 Nov 20:40
jos, ponta, jos, psd-ul.....scurt si concret,,,,,,,,,,,
D-NUL CLAUS IOHANNES PREZIDENT
Răspunde
0 0
Alexandru Gava
16 Nov 10:05
si totusi, partea a 2-a si cea mai interesanta de ce ati omis sa o postati?de ce faceti dinastea mai realitateatv?
Răspunde
0 0
Denis
15 Nov 17:16
Aţi postat doar prima parte a emisiunii. Uşor neprofesional...
Răspunde
0 0
bagati si voi
15 Nov 13:53
bagati si voi partea a doua ( 9cea in care a sunat mama lui ponta )
Răspunde
Afișează mai multe comentarii


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?