Emil Constantinescu: Băsescu a strâns în jurul lui doar intelectuali cu suflet de slugă

 
Foto: rtv
Foto: rtv
"Dacă Traian Băsescu a făcut un lucru bun în dezastruosul său mandat, atunci a fost acela că a strâns în jurul său intelectuali cu suflet de slugă, iar dacă Traian Băsescu a identificat în societatea civilă pe cei cu mentalitatea de linguşitori şi profitori, noi va trebui să-i identificăm pe aceia care mai cred în valorile morale şi sunt gata să lupte pentru ele", a declarat Emil Constantinescu.

Fostul preşedinte, Emil Constantinescu, este de părere că actualui şef al statului, Traian Băsescu, a ales să fie înconjurat numai de "intelectuali cu suflet de slugă" mai puţin valoroşi decât cei care-l înconjurau pe Ceauşescu. Declaraţia a fost făcută pentru cotidianul Libertatea, la lansarea programului prezidenţial al lui Crin Antonescu.

Totodată, fostul preşedinte al ţării le-a transmis românilor un mesaj spunându-le că "în 2009, avem ocazia să alegem bine".

Recent, Traian Băsescu i-a spus lui Gabriel Liiceanu că "Şcoala scoate tâmpiţi, nu filozofi"

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?