Emil Boc: Până de Crăciun putem avea un guvern

 
Emil Boc crede că vom avea un Guvern până la Crăciun / FOTO: RTV
Emil Boc crede că vom avea un Guvern până la Crăciun / FOTO: RTV

"Se poate forma un guvern PDL, PNL, UDMR, minorităţi, grupul independenţilor, cu o majoritate solidă în Parlament, peste 60% şi asta ar fi bine pentru România", a spus Emil Boc.

Preşedintele PDL, Emil Boc este încrezător că până de Crăciun România va avea un nou guvern condus, spune el, de un democrat-liberal. În acelaşi timp, Emil Boc crede că, în acestă perioadă, orice guvern care va fi supus votului în Parlament va trece. Motivul, spune el, nimeni nu vrea să fie declanşate alegerile anticipate.

"În şapte zile, maxim zece de la momentul validării Curţii Constituţionale a preşedintelui României, vom avea un guvern în România, un guvern care sper eu să aibă o cât mai solidă majoritate parlamentară. Până de Crăciun putem avea guvern", a declarat Emil Boc.

Premierul a vorbit  de formulele luate în calcul pentru formarea unei majorităţi parlamentare.

"Se poate forma un guvern PDL, PNL, UDMR, minorităţi, grupul independenţilor, cu o majoritate solidă în Parlament, peste 60%, ideal şi asta ar fi bine pentru România sau sau se poate forma un guvern PDL, UDMR, grupul independeţilor, grupul minorităţilor naţionale", a spus Boc. Acesta a adăugat şi că ar mai fi nevoie de două voturi, în formula în care PNL nu ar participa.

Emil Boc a precizat că în negocierile purtate recent de PDL cu formaţiunile parlamentare nu au fost avansate nume de persoane care ar urma să preia ministere.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?