eMAG. Ziua Samsung. 10 televizoare cu diagonala sub 100 cm, la preț minunatMarele retailer eMAG continuă marea campanie de reduceri substanțiale, pe care nu aveți cum să le ratați. Numeroase produse destinate casei, electronice, electrocasnice, jucării sau produse fashion, toate au prețuri speciale. Ultimele reduceri de iarnă de care puteți afla pe site-ul oficial AICI

Televizor LED Samsung
Obțineți o reducere de 400 de lei pentru televizorul de la Samsung cu diagonală de 80 de centimetri. Potrivit pentru o bucătarie, de exemplu, are o rezoluție High Definition este non smart și are un ecran plat. Detalii despre pordusul vândut de eMAG puteți afla de AICI.

Televizor LED Smart Samsung
Cu acest model de televizor de la Samsung veți putea vedea cele mai clare imagini, colorate fidel ca în natură. Are un preț foarte bun, cu o reducere de 750 de lei. Pentru a afla detalii puteti vedea oferta retailer-ului AICI.

Televizor LED Samsung
Un design elegant, cu rama subțire, acest model de la Samsung se va integra perfect în orice spațiu. Cu o diagonală de doar 59 de centimetri, LT24E390EW este un monitor perfect dublat de un televizor. Îl puteți comanda de AICI.

Televizor LED Samsung
O diagonală de 68 de centimetri, este HD și are o reducere de 240 de lei. Displayul are un unghi de vizibilitate de 178 de grade. Conexiuni RF IN și CI. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Televizor LED Samsung, 55 cm
Monitor și televizor în același timp, cu o diagonal de 55 de centimetri. Puteți lucra și vedea transmisiunile TV simultan. Schimbarea se face foarte ușor, iar ecranul se imparte în doua. Așa ocupă mai puțin spațiu. Produsul poate fi găsit AICI.

Televizor LED Smart Samsung
Acest model de la Samsung are o diagonal de 100 de centimetri și are o tehnologie 4K Ultra HD. Imaginile sunt de o claritate foarte bună, are numeroase conexiuni USB. Oferta completă AICI.

Televizor LED Smart Samsung
Filmele dumneavoastra preferate se vor vedea perfect la televizorul 32J4500. Producătorul i-a creat un ecran de 80 de centimetri și este HD. Găsiți televizorul pe site-ul celor de la eMAG AICI.

Televizor LED Samsung 32J4000
Cu acest model vizionarea va fi una clară și veți vedea cele mai mici detalii. O experiență Full HD pentru filme, programe TV și fotografiile din vacanță.Displayul are o diagonală de 80 de centimetri. Detalii despre acest televizor AICI.

Televizor LED Samsung
Cel mai bun preț pe site-ul eMAG al acestui model de televizor. Reducerea tentantă, funcțiile de ultimă generație fac din acest model unul idela pentru casa dumneavoastră. Prețul poate fi consultat AICI.

Tehnologie 4K Ultra HD pentru imagini cât mai reale. Iar reducerea nu poate fi ignorată, vă convingeți AICI.

Ultimele reduceri de iarnă de care puteți afla pe site-ul oficial AICI. 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?