eMAG - Zilele Casei. Saltele cu reduceri fără precedent, valabile câteva zileOferta completă a campaniei ‘’Zilele Casei’’ poate fi consultată AICI.

Pe site-ul online al celor de la eMAG veți putea găsi zeci de mii de produse destinate casei. De la mobilier, textile, corpuri de iluminat, lucruri folositoare în bucătărie, electrocasnice și multe alte suprize va așteaptă să le descoperiți.
În aceste zile, marele retailer desfășoară marea campanie de reduceri ‘’Zilele Casei’’. Nouă ne-au atras atenția, fiind în căutare de o saltea confortabilă, ofertele de la saltele. 2256 de produse au pe stoc cei de la eMAG. Așa că, nu ezitați să le faceți o vizită online!
Iată alegerile noastre de astăzi:

Saltea Green Future, Lavanda Therapy
Prima noastră alegere este salteaua cu memorie, ortopedică și cu o frumoasă reducere de 50%. Detalii AICI.

Saltea Previ Novo 14+5, Memory Aquagel AirFresh
Acest model are dimensiune de 90x200, are memorie și o bandă tridimensională ce permite aerisirea și protejarea de bacterii și mucegai. Oferta o găsiți pe site-ul eMAG AICI.

Saltea ortopedică Ted Memory Sky Dreams
45% reducere pentru salteaua ortopedică Ted Memory Sky Dreams, ce are dimenisunea de 140x200. Vizualizați oferta AICI.

Saltea Argentum Therapy
56%reducere pentru o super saltea cu ioni de argint pentru a vă proteja de alergii. Dimensiunea pentru acest model este de 160x200, iar pentru a vedea prețul accesați link-ul AICI.

Saltea superortopedică GREEN FUTURE Viva
Durerile de spate vor fi o amintire dacă veți dormi pe salteaua superortopedică Green Future. Suprafața sa va crea un micro-masaj și are un preț de neratat. Produsul îl găsiți AICI.

Saltea SOFIA Super Ortopedica
La acest model cei de la eMAG vă fac cadou o husă. Are dimensiunea de 160x200 și este ortopedică. Oferta poate fi consultată AICI.

Saltea Previ Silver memory 14+8
Cei de la Previ au îmbogățit acest model cu ioni de argint, spumă de memorie și acest model are o reducere de 43%. Oferta doar AICI.

Oferta completă a campaniei ‘’Zilele Casei’’ poate fi consultată AICI.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?