eMAG.ro – telefoane resigilate cu reduceri de până la 50% - 10 modele avantajoaseeMAG.ro Telefoane resigilate – Samsung Galaxy S6

Unul dintre cele mai râvnite telefoane ale momentului, dar și unul dintre cele mai performante care există acum este Samsung Galaxy S6. Acest telefon costă în mod normal 3.000 de lei însă resigilat prețul este uluitor de avantajos. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Lenovo Vibe x2

Un telefon foarte performant este și Lenovo Vibe x2 care este la promoție în cadrul eMAG.ro. Telefonul are 32 Gb memorie și folosește funcția 4G pentru viteză mare la transfer de date. Toate detaliile și prețul pot fi găsite AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Apple iPhone 6

Unul dintre cele mai râvnite telefoane mobile ale momentului este iPhone 6 care folosește cea mai înaltă tehnologie de la Apple. Telefonul pe care vi-l prezentăm are o memorie de 64 Gb și prețul are mare reducere pentru produsul resigilat. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Allview X2 Soul

Un alt telefon foarte interesant care are doar 5.55mm, 13 Mp cameră principală foto, cea secundară de 5Mp, memorie pentru stocat imagini și video de 16 Gb. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Nokia 635 Lumia

Un alt produs resigilat foarte interesant de la eMAG.ro este telefonul Nokia 635 Lumia e dotat cu un procesor de 1200 Mhz și folosește sistemul de operare Windows Phone 8.1. Telefonul are un display IPS LCD cu rezoluție de 854x480. Camera principală a telefonului are 5 Mp. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Allview V1 Viper S

Un telefon foarte avantajos de la Allview este V1 Viper S, poate administra două cartele SIM simultan și are un display de 5 inch HD.Telefonul are două camere foto foarte bune, cea principală cu senzor de 13 Mp, iar cea secundară de 5 Mp. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Huawei Ascend P7

Un alt telefon ce ne-a atras atenția cu oferta pentru produse resigilate de la eMAG.ro este Huawei Asced P7 cu memorie de 16 Gb și funcția de ultimă generație 4G pentru transfer de date de mare viteză. Prețul și oferta completă le găsiți AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Apple iPhone 5S

Pentru cei care vor cu un buget redus să achiziționeze un telefon de calitatea Apple, pot profita din plin de oferta eMAG.ro pentru iPhone 5S resigilat cu memorie de 16 Gb și culoare gold. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – HTC One M8

Telefonul HTC One M8 este foarte puternic și are un preț excelent resigilat. Telefonul are un procesor foarte puternic de 2300 Mhz, e dotat cu GPS, bluetooth, micro SUB și 3G. Toate detaliile le găsiți AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – LG G3

Ultimul telefon mobil resigilat pe care vi-l prezentăm este LG G3 care are funcția 4G și o memorie de 16 Gb. Prețul poate fi găsit AICI.

 
 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?