eMAG.ro - Clasamentul celor mai tari telefoane mobile. Cine e mai bun: iPhone sau Samsung

 

eMAG.ro – Am alcătuit un clasament cu cele mai vândute telefoane mobile ale momentului.

eMAG.ro – prețurile celor mai vândute telefoane mobile pot fi consultate AICI.

În continuare am selectat modelele de telfoane mobile de la eMAG.ro care au înregistrat cele mai mari vânzări și se află la mare căutare printre cumpărători. Evident, bătălia supremă se dă între Samsung și Apple, fiecare fiind prezent cu mai multe modele în clasamentul eMAG.ro pentru cele mai vândute telefoane mobile.

eMAG.ro – Cele mai vândute telefoane mobile – Locul 10 – LG G3

Telefonul mobil LG G3 este cel care prinde ultima treaptă a clasamentului eMAG.ro cu cele mai vândute telefoane mobile ale momentului. Telefonul are tehnologia 4g pentru transfer de date la mare viteză, are o memorie de 32 Gb și un preț excelent ce beneficiază de 15% reducere și poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Cele mai vândute telefoane mobile – Locul 9 – LG G4

Tot un telefon produs de LG ocupă și poziția 9 din clasamentul eMAG.ro cu cele mai vândute telefoane mobile. Acest telefon are 32 Gb, 4G, Leather Black culoare și are spatele îmbrăcat în piele. Telefonul beneficiază de un discount de 24% din preț și poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Cele mai vândute telefoane mobile – Locul 8 - Samsung Galaxy S6 Edge

Un telefon foarte apreciat și care e dotat cu cele mai noi tehnologii de la Samsung este performantul Galaxy S6 Edge care e dotat cu memorie de 32Gb. Telefonul se află abia pe locul 8 și nu mai sus probabil din cauza prețului care presupune o investiție destul de mare, însă acum are o reducere mare de la eMAG.ro de 22%. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – Cele mai vândute telefoane mobile – Locul 7 – iPhone 6S Plus

Cu un loc mai sus, pe 7, se află primul model din clasament de la Apple. iPhone 6S Plus are o memorie de doar 16 Gb însă compensează prin calitatea display-ului care este acum mai mare față de modelele precedente. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Cele mai vândute telefoane mobile – Locul 6 – Samsung Galaxy I9195i Galaxy S4 Mini

Un telefon pe care nu te-ai fi așteptat cel mai probabil să îl vezi în acest clasament este Galaxy S4 Mini de la Samsung. Telefonul este foarte apreciat pentru că are un preț extrem de avantajos, iar tehnologia și calitatea produsului este incontestabilă. Detaliile ofertei și un discount de 9% poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Cele mai vândute telefoane mobile – Locul 5 – Huawei Mate S

Un alt telefon mobil care reușește să spargă dominația Samsung și Apple în top 10 cu cele mai vândute telefoane mobile de la eMAG.ro este Huawei Mate S care e dotat cu o memorie generoasă de 32Gb și folosește 32Gb. Prețul are o reducere de 6% și poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Cele mai vândute telefoane mobile – Locul 4 – iPhone 6

Primul model de iPhone 6  ocupă locul 4 în clasamentul eMAG.ro cu cele mai vândute telefoane mobile ale momentului. Telefonul are o memorie de 64Gb și un preț ce beneficiază de un discount în această perioadă de 15%. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – Cele mai vândute telefoane mobile – Locul 3 – Samsung Galaxy S5 Neo

Primul telefon de pe podiumul celor mai vândute telefoane de la eMAG.ro este Galaxy S5 Neo, un telefon ce poate fi cumpărat cu un buget mediu , are4G și 16 Gb memorie și un discount de 18%. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Cele mai vândute telefoane mobile – Locul 2 – Samsung Galaxy S6

O reducere excelentă de 16% pentru telefonul Samsung Galaxy S6 dotat cu memorie de 32Gb. Telefonul ocupă locul 2 în clasamentul cu cele mai vândute telefoane mobile ale momentului de la eMAG.ro. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG.ro – Cele mai vândute telefoane mobile – Locul 1 – iPhone 6S

Telefonul iPhone 6S este cel mai vândut telefon de la eMAG.ro. Modelul care ocupă prima poziție are o memorie de doar 16Gb însă vine cu toată calitatea produselor Apple. Prețul pentru acest model poate fi găsit AICI.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?