eMAG Black Friday 2017 - Ce frigidere Side by side sa pui pe lista de cumparaturi din Vinerea Neagra

eMAG Black Friday 2017 - In Vinerea Neagra vom avea parte de cele mai mari reduceri de la eMAG din tot anul. Am selectat cateva dintre cele mai bune frigidere de tip Side by side pe care merita sa le urmariti in ziua cu reduceri pentru a prinde pretul cel mai bun.eMAG Black Friday 2017 - Ofertele din Vinerea Neagra vor fi afisate accesand URMATORUL LINK.

LISTA TUTUROR MAGAZINELOR CARE PARTICIPA LA BLACK FRIDAY 2017 - CLICK AICI


eMAG Black Friday 2017 - In Vinerea Neagra, cel mai mare retailer online din Romania vine cu discounturi spectaculoase. Daca urmariti sa cumparati un frigider cat mai avantajos, unul dintre modelele din lista de mai jos este ideal. 

eMAG Black Friday 2017 – Haier

Primul model si cel mai ieftin de frigider de tip Side by side pe care vi-l prezentam este produs de Haier. Frigiderul e unul simplist, minimalist, cu un spatiu de depozitare foarte generos de 512l, face parte din clasa energetica A+ si foloseste functia No Frost. In plus, frigiderul are inaltime de 180cm si culoare argintie. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Samus

Continuam tot cu modele de frigidere Side by side pentru o bucatarie cat mai moderna si ajungem la oferta pentru frigiderul Samus ce are 517l volum de depozitare pentru alimente, e dotat cu un display LCD pe una dintre usi si face parte din clasa energetica A+. Frigiderul foloseste si functia Full No Frost pentrua nu produce gheata si pentru a pastra alimentele proaspete o perioada mai indelungata. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Side by side Heinner

Oferta pe terminate pentru frigiderul foarte avantajos de la Heinner. Acest frigider are 516l volum de depozitare, face parte din clasa energetica A+ si e dotat chiar si cu un dozator pentru apa rece. Desigur, frigiderul are pe usa si un display si are culoare inox painted. Mai multe detalii si pretul miraculos le gasiti AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Frigider Samsung

Incheiem cu cea mai tare oferta pentru un frigider Side by side produs de Samsung, un producator renumit si care s-a impus pe piata electrocasnicelor si electronicelor atat din Romania cat si in lume. Frigiderul are o garantie de 24 de luni, 569l volum, clasa energetica A+ si inaltime de doar 178cm. Mai multe informatii si pretul cu 29% reducere pot fi gasite AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Side by side Samsung

Frigiderul de la Samsung are un discount foarte important de 20% de la eMAG, este un frigider dotat cu dozator de lichide pe usa, exteriorul este din inox foarte usor de curatat si intretinut. Volumul frigiderului este de 537l si face parte din clasa energetica A+. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Side by side Beko

Si cei de la Beko au o oferta foarte interesanta la eMAG pentru un frigider de tip Side by side ce are reducere de pret de 23%. Frigderul are un volum de depozitare de 540l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 182cm. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Side by side Hotpoint

Hotpoint este renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru electrocasnicele pe care le fabrica. Desi acesta este un frigider foarte performant de la Hotpoint, are totusi o reducere semnificativa la eMAG de 17% din pret. Frigiderul face parte din clasa energetica A+ si foloseste functia Full No Frost pentru a nu produce gheata. Inaltimea sa este de 176cm si are volum de 515l. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Side by side Liebherr Confort

Acesta este unul dintre cele mai incapatoare frigidere, are un volum de depozitare de 651l, ideal pentru o bucatarie foarte mare. Frigiderul de la Liebherr are reducere de pret de 1745 lei, face parte din clasa energetica A+ si e dotat cu functia No Frost. Exteriorul este din inox de cea mai buna calitate. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Side by side Haier

Unul dintre cele mai ieftine frigidere de tip Side by side este acest model de la Haier care beneficiaza si de un discount de moment de la eMAG ce ajunge la 32%. Frigiderul are display pe usa, 579l volum si face parte din clasa energetica A+. In plus, frigiderul e dotat cu functia No Frost pentru a nu produce gheata si are 190cm inaltime. Pretul frigiderului poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday 2017 - Frigider Haier

Primul frigider pe care vi-l recomandam este si cel mai ieftin din promotie, are o reducere de 820 de lei. Frigiderul de la Haier are volum de depozitare de 579l, face parte din clasa energetica A+ si functie No frost. Inaltimea frigiderului este de 190cm. Pretul il puteti consulta AICI.

eMAG Black Friday 2017 - Side by side Heinner

Cei de la Heinner sunt renumiti pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru electrocasnicele lor. Este si cazul acestui frigider de tip Side by side care are un volum de depozitare foarte generos de 516l, face parte din clasa energetica A+ si are functie Full No Frost pentru  a nu produce gheata. In plus, frigiderul are pe usa display si exteriorul este din inox. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday 2017 - Frigider Beko

Chiar si mai mare volum de depozitare are frigiderul side by side de la Beko. Frigiderul are functie Full No frost, 558l volum, face parte din clasa energetica A+ si inaltimea sa este de 182cm. Pretul beneficiaza de 20% reducere si poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday 2017 - Hotpoint

Combina frigorifica Hotpoint are volum de 470l, functie No Frost si 195.5cm inaltime. Frigiderul este foarte elegant, de tip Side by side, si are culoarea neagra care se potriveste in orice bucatarie. Oferta are 650 de lei reducere si poate fi consultata AICI.

eMAG Black Friday 2017 - Side by Side Samsung

Unul dintre cele mai renumite branduri in productia de electronice si electrocasnice este Samsung, lucru care asigura calitatea frigiderului Side by Side de la Samsung pe care vi-l recomandam de la eMAG. Frigiderul are un volum al compartimentelor de depozitare de 569l, face parte din clasa energetica A+, inaltime de 178.9cm, iar exteriorul este de culoare grafit metalizat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday 2017 - Frigiderul Daewoo

770 de lei reducere pentru frigiderul side by side Daewoo care face parte din clasa energetica A+. Frigiderul are volum de 509l, foloseste functia speciala No Frost, are display de tip LED dar si dozator pentru lichide reci pe usa, inaltimea sa este de 177cm si exteriorul este din inox usor de intretinut si curatat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday 2017 - LG

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru frigiderul Side by side de la LG care are functia impotriva ghetii No Frost, volum de 508l, clasa energetica A+ si inaltime de 175cm. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Haier

Primul frigider de tip Side by side pe care vi-l prezentam este si cel mai ieftin din oferta, insa are o multime de calitati. Este fabricat sub brandul Haier, costa sub 2.000 de lei si are un volum de depozitare pentru alimente impresionant de 521l. Frigiderul face parte din clasa energetica A+, foloseste functia No Frost si are inaltime de 180cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Side by side Beko

COntinuam cu o reducere de 26% pentru un frigider ce poate fi achizitionat cu un buget redus. Frigiderul de la Beko are functia speciala Neo Frost prin care nu produce gheata, astfel ca puteti scoate cu usurinta alimentele din congelator si acestea vor fi pastrate proaspete o vreme indelungata. Volumul de depozitare e de 558l si face parte din clasa energetica A+. Pretul la reducere poate fi consultat AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Heinner

Trecem la un alt nivel de frigidere de tip Side by side. Modelul de la Heinner pe care vi-l recomandam are si un pret avantajos, discount de 18% de la eMAG, dar e si dotat cu dozator de apa pe usa, in plus fata de modelele prezentate anterior. Frigiderul are volum de depozitare de 516l, face parte din clasa energetica A+ si e dotat cu functia Full No Frost. In plus, frigiderul are si display, iar exteriorul este inox painted. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Combina frigorifica Hotpoint

Un model mai special de frigider Hotpoint este aceasta combina frigorifica ce are volum de depozitare de 470l si un congelator ceva mai special, dupa cum se poate vedea si in imagini. Frigiderul face parte din clasa energetica A+, are functia No Frost iar inaltimea sa este de 195cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Frigider Samsung

Reducere de 19% pentru frigiderul de la Samsung, un brand ce prezinta produse de o calitate indiscutabila. Acest model are volum de depozitare generos de 569l, face parte din clasa energetica A+ si are un design deosebit finisat cu o culoare grafit metalizat. Mai multe amanunte dar si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Side by side Beko

Frigiderul Beko este cel mai ieftin frigider de acest tip. Frigiderul are o inaltime de 182cm, volumul sau este de 559l, face parte din clasa energetica A+ si foloseste functia NeoFrost pentru a nu produce gheata. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Heinner

Continuam prezentarea ofertelor de frigidere side by side ce costa sub 3.000 de lei cu acest model de la Heinner care are un volum de depozitare foarte generos de 516l, inaltimea sa este de 179cm, la suprafata are un strat de inox foarte usor de intretinut si curatat si face parte din clasa energetica A+. Pretul cu 13% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Combina frigorifica Hotpoint

Aceasta combina frigorifica de la Hotpoint imbina stilul Side by side dar are si un congelator cu usi normale. Combina are volum de 470l, face parte din clasa energetica A+, are inaltime de 196cm si foloseste functia No Frost. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Side by side Haier

Un brand mai putin cunoscut in Romania este Haier care produce numeroase electrocasnice si mai ales frigidere foarte avantajoase. Este si cazul frigiderului de tip Side by Side de la Haier care este de cea mai inalta calitate, are inaltime de 190cm si un volum de depozitare generos de 579l si face parte din clasa energetica A+. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Combina frigorifica Hotpoint Quadrio

Ultima oferta pe care v-o recomandam si care costa sub 3.000 de lei dupa o reducere importanta de 16% de la eMAG este pentru combina frigorifica Hotpoint Quadrio cu volum de 470l. Aceasta combina este de tip Side by side, face parte din clasa energetica A+, are inaltime de 196cm si functie Full No Frost. Pretul poate fi consultat AICI.


 

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?