eMAG. 15 televizoare cu diagonală între 111 și 125 de centimetri, la mari reduceri în această perioa

 


Aveți acces la oferta completă urmărind acest LINK. 


Săptămâna nebună, nebună cu mari reduceri pe eMAG! Dacă v-ați hotărât la acel televizor cu diagonală de 125 de centimetri, aflați că marele retailer online are reduceri substanțiale în acestă perioadă. Nu aveți nevoie de înca un TV în casă, spuneți prietenilor de acestă mare campanie națională. Așa reduceri niciunde nu se arată!


Tehnologia nu bate pasul pe loc. Evolueză de la o zi la alta, apar noi funcții, noi modele și design potrivit 2018. Electrocasnicele precum telefoanele sau televizoarele sunt cele mai vulnerabile la noi modifocări, iar ceea ce ați cumpărat acum 2 ani, s-ar putea să fie deja depășit în 2018.


Așă că, preîntâmpinam toate acestea cu ofertele incredibile de la eMAG. Shhhht! V-am spus câte televizoare cu diagonală între 111 și 125 de centimetri au? 86 de modele, care mai de care cu reducere mai mare.
Iată și selecția noastră de astăzi:

Televizor LED Horizon 48HL7300F


Prima opțiune din acest Top 15 aleatoriu este acest model non Smart TV, Full HD, cu diagonal de 121 de centimetri și care are o garanție de 5 ani. Detalii despre produs AICI.

Televizor LED Smart LG 49UH6107


Diagonală de 123 de centimetri, 4K Ultra HD și o imagine impecabilă. Iată oferta celor de la eMAG AICI.

Televizor Smart Android LED Sony Bravia 49XE8099


Surprinde detaliile cu unul dintre cele mai lăudate modele, Sony Bravia! Nu este un secret faptul că cei de la Sony reușesc să creeze produse de înaltă calitate. Acest model are o rezoluție de 4K Ultra HD și o diagonală, perfectă am spune noi, 123 de centimetri, pentru cele mai bune imagini redate. Oferta completă o găsiți AICI.

Televizor LED Smart Samsung 49K5672


Ne îndreptăm atenția către competitorul Samsung care aduce un produs cu aceeași diagonală. Diferit, are o reducere de 22%, deloc de neglijat. Găsiți oferta AICI.

Televizor LED Smart Samsung 50J6282


125 de centimetri diagonală, Full HD, smart TV, tip LED. Nu mai stați pe gănduri! Este timpul pentru o schimbare! Detalii găsiți AICI.

TV LED Smart Philips 49PUH6101/88


Design minimalist, fără acele margini deranjante care micșorează imaginea și ofertat de retailerul eMAG. Îl găsiți pe site AICI.

Televizor LED Nei 50NE5000


Dacă vă numărați printre cei cărora nu le pasă de marile branduri și vor să achiziționeze un produs bun la preț mic acesta este ocazia perfectă. Produsul îl găsiți urmărind link-ul AICI.

Televizor LED Smart Panasonic


Sunteți fan Panasonic? Ce spuneți de acest model cu diagonal de 123 de centimetri și imagini 4 K Ultra HD. Detalii pe site-ul eMAG AICI.

Televizor SUHD Curbat Smart Samsung 49KS9000


Datorită tehnologiei SUHD TV acest model are o gama coloristică de 64 de ori mai bogată decât modelele UHD.

Televizor LED Vivax Imago Smart Android 49UD95SM

Producătorii Vivax promit experiențe inedite cu aceste noi modele de pe piață. Au tehnologie de ultimă generație, incorporta WI-FI, rezoluție 4 K și sunt Smart TV. Detalii despre acest nou produs și în stoc limitat puteți afla de AICI.

TV LED Smart Philips 49PUS6101/12


Atunci când se strică un obiect în casă nu este plăcut. Dacă aveți aceeași problemă cu televizorul puteți analiza oferta de pe acest SITE.

Televizor LED Philips 49PFS4131/12


125 diagonală pentru un televizor care se vede cristal. Nu o spunem doar noi, ci și informațiile tehnice. Iată dovada AICI.

Televizor LG 49UW761H 4K Smart TV Hotel


Potrivit pentru business-ul dumneavoastră. Cu acest model puteți adăuga instrumente personalizate, în funcție de serviciile pe care le aveți, logo-ul firmei, etc. Este un televizor smart, dar ușor de folosit. Detalii despre acest produs găsiți AICI.

Televizor Direct Led Tesla, 49S306BF


Știați că cei de la Tesla au creat televizoare? Nici noi până nu am găsit acestă ofertă a celor de la eMAG. Vă puteți convinge AICI.

Televizor LED Smart Samsung UE50MU6179, Tizen


Ultimul produs din lista de astăzi este un Samsung cu diagonală de 125 de centimetri, funcții Smart, rezoluție 4 K Ultra HD li WIFI integrat. Oferta completă AICI.

Aveți acces la oferta completă urmărind acest LINK. 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?