Elevii din Teleorman au primit mere stricate și cornuri vechi

 

Mere stricate, cornuri fără termen de valabilitate și iaurt fără gust. Acestea sunt produsele pe care elevii din Teleorman le primesc la școală. 

Semnalul de alarmă a fost tras de Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți care a postat pe internet fotografii cu merele stricate și cornurile fără data expirării.

,,Nu înțeleg de ce nu se refuză aceste produse neconforme! Chiar nu înțeleg! De ce personalul care recepționează marfa... nu-și respectă fișa postului?" a scris Iulian Costache.

De altfel acesta speră ca autoritățile să verifice mai bine produsele înainte de a le oferi elevilor. Cinci firme au câștigat licitațiile pentru programul național, două dintre ele implicate deja în scandaluri uriașe. Una dintre ele e chiar acuzată că în 2015 ar fi livrat un corn cu o lamă de ras în interior, iar alta a fost implicată în scandalul laptelui toxic. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?