Eleva de 17 ani din Satu Mare care a dat #foaiagoală la simulare: ”De ce să mergi la vot?”

 

Andy Varga, tânăra de 17 ani, elevă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Satu Mare și totodată președinta Consiliului Elevilor Satu Mare, cea care s-a făcut remarcată, după ce a dat #foaiagoală la simulare, dar a scris 6 pagini de nemulțumiri și revendicări, îndeamnă sătmărenii să iasă la vot în data de 26 mai, scrie realitateadesatumare.net.

”Mai sunt doar câteva zile până la alegerile Europarlamentare și este nu doar dreptul, ci și datoria ta să mergi la vot și să contribui la viitorul nostru.

Dacă încă nu ești convins cu privire la importanța votului tău, noi îți vom prezenta în următoarele zile câteva motive pentru care ar trebui șă îți exerciți dreptul de a alege.

Astăzi, te trimitem la vot pentru cei peste 45.000 de copii care au unul sau ambii părinți plecați în străinătate (conform unui raport al ISJ-urilor din ianuarie 2018). Un copil care crește fără părinți și fără educație este un copil „fără viitor”. Dacă vrei să-i oferi unul, du-te la vot!” este îndemnul tinerei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?