Elena Udrea către francezi: Sperăm să vă convingem să vizitaţi România

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Moment important pentru România. La Paris s-a dat startul campaniei internaţionale de promovare a ţării noastre ca destinaţie turistică! În faţa primăriei din capitala Franţei s-a lansat clipul care promovează turismul românesc, totul în cadrul unui spectacol de proporţii.

De asemenea, vor avea loc spectacole de folclor românesc, susţinute de ansamblul ”Ciprian Porumbescu”. Perechi de dansatori în costume tradiționale vor prezenta, pe parcursul zilei, jocuri populare din Moldova, Ardeal şi Dobrogea.

Vineri, pe parcursul turnelului de tenis de la Roland Garros, transmis de postul Eurosport, a apărut anunţul "Roland Garros îţi este oferit de România. România - Land of choice".

Anunţul a apărut în fiecare pauză a transmisiunilor. Potrivit reprezentanţilor Ministerului Turismului, această inserţie publicitară nu presupune niciun fel de costuri pentru minister sau pentru statul român. Ea a fost difuzată pe tot parcursul turneului, inclusiv în timpul marilor finale.

Gheorghe Hagi, Ilie Năstase şi Nadia Comăneci au fost prezenţi în faţa primăriei din Paris, pentru a-i invita pe francezi să ne viziteze ţara. De asemenea, două ansambluri folclorice au susţinut spectacole în capitala franceză.

"Legăturile noastre cu Franţa sunt vechi şi strânse. Bucureştiul era numit odată Micul Paris, vorbim limbi apropiate. De asemenea, ambele ţări sunt în uniunea Europeană. Sperăm să vă convingem să vizitaţi România", a declarat Elena Udrea.

După ce au făcut prezentările oficiale, ministrul Turismului, Elena Udrea şi fostul campion Ilie Năstase au jucat tenis pe terenul din faţa primăriei Parisului.

Campania de promovare turistică a României va continua şi în alte capitale europene. Ministrului Turismului, Elena Udrea speră astfel ca anul acesta numărul turiştilor străini să crească cu 10 procente.  

Galerie video

Udrea: Legăturile noastre cu Franţa sunt vechi şi strânse
Udrea: Legăturile noastre cu Franţa sunt vechi şi strânse
Romania The Land of Choice
Romania The Land of Choice

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?